9,1
1.122 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.122 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed geholpen. Goede service overall. Een 8 is heel hoog naar mijn mening. Om hoger te scoren moet je iets heel uitzonderlijks doen.

M. Jacobs (Hoorn)
24-09-2014

Betrouwbaar

Anoniem
24-09-2014

Alles was en is heel goed geregeld bij mijn dealer.

E.L.Hannema (Blokker)
23-09-2014

Goede behandeling,geen gezeur

Tom Selbach (Hoorn nh)
19-09-2014

goede uitleg van de werkzaamheden en altijd vriendelijk

Th.Bot (Hem)
19-09-2014

Vriendelijke medewerkers met open houding, zeer goede service, transparant over kosten, kwaliteit van geleverde dienst is erg goed.

Dennis Amelo (Hoorn)
19-09-2014

omdat ik vriendelijk en behulpzaam te woord word gestaan

Anoniem
19-09-2014

klant gericht

Richard Valentin (Utrecht)
19-09-2014

goede service

Barry (amsterdam)
19-09-2014

Er wordt correct gewerkt

Anoniem
19-09-2014

tevreden over service en communicatie.

P.Neuvel (Hoogkarspel)
11-09-2014

Prima dealer die zich aan alle afspraken houdt!!

Anoniem
10-09-2014

Oke, maar iverleggen over batterij die niet vervangen ging worden, batterij werd toch op de rekening gezet

Blomsma (Wognum)
09-09-2014

Echt hele goede service en oplossingsgericht bezig. De monteur doet alles in goed overleg. En de receptioniste loste een probleem zeer adequaat en snel op

Paul Holthuijsen (Bovenkarspel )
09-09-2014

Duidelijk, vriendelijk en vlotte afhandeling

Anoniem
09-09-2014

ik ben altijd vriedelijk en goed behandeld.

jaap wisman (hoorn)
09-09-2014

Een super dealer! !

Jacques van Westen (Volendam)
08-09-2014

Uitstekende service waarbij klant het gevoel krijgt dat het maximale wordt gepresteerd.

Anoniem
04-09-2014

Nette en snelle service. De kosten werden duidelijk van tevoren gespecificeerd.

Anoniem
03-09-2014

Personeel is adequaat en vriendelijk.

Sjirk de Vries (Enkhuizen)
03-09-2014

Terzake kundig, professioneel, vriendelijk, gezellige wachtruimte met koffie, thee en krant, goed uitgevoerde werkzaamheden. Van tevoren aangekondigde extra werkzaamheden. Vervangend vervoer aangeboden

Gré Boogaard (Enkhuizen)
26-08-2014

Alles klopt.

Anoniem
20-08-2014

Klantvriendelijk. Aandacht voor de klant, die niet gemaakt over komt. Ik voel me altijd welkom als ik binnenkom. Men kent mij al heel wat jaren en dat is te merken aan de positieve reacties.

Anoniem
20-08-2014

Gericht onderhoud, klantvriendelijk, open en eerlijk onderhandelen bij vervangen. Na (voorheen) Louwman-Amsterdam een verademing!. Daar rijd ik graag een stukje verder voor!.

W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
19-08-2014

De persoonlijke behandeling door het personeel stel ik zeer op prijs.

J. F. van Polen (Hoorn)
14-08-2014

mijn eerdere ervaringen met deze dealer zijn uitstekend als iki voor een service beurt de auto inlever, ik met een klein mankement (piepende remmen) langskom werd dit uitgebreid en zonder kosten onderzocht. Receptie, klant vriendelijk chef werkplaats zeer klant vriendelijk

M.Tinneveld (Zwaag)
14-08-2014

Kan altijd terecht voor het verhelpen van kleine probleempjes en wordt dan vrijwel altijd direct geholpen. Het bedrijf ziet er netjes uit. Personeel loopt er ook netjes bij voor zover mogelijk in de garage zelf.

Anoniem
06-08-2014

al jaren tevreden klant

Anoniem
06-08-2014

Goede service nette afwikkeling

Anoniem
04-08-2014

tevreden

p. freijser (enkhuizen)
30-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.