9,2
1.126 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,2

1.126 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klant gericht, goede service en nonsens

Anoniem
04-03-2015

netjes, vriendelijk, correct

Neefjes (Wervershoof)
04-03-2015

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam, goede service, goede kwaliteit

Anoniem
02-03-2015

hoop dat wat garantie is ook garantie is

jg kluft (berkhout)
25-02-2015

Betrouwbaar, klantgericht, servicegericht, netjes

Anoniem
25-02-2015

Alles klopte perfect. De nota, de wachttijd, koffie en wifi. Allemaal dingen die prettig waren voor mij.

mevr. de Hart-Schuitemaker (Osseweid 35 Venhuizen 1606 ND)
18-02-2015

Perfecte personeelsleden die alles weten hoe een probleempje moet worden opgelost. Als je moet wachten op een onderhoudsbeurt kun je wachten in de garage bij de mooie nieuwe auto's voor je neus met een kopje koffie en een krantje.

Anoniem
18-02-2015

Alles netjes gedaan, goed gecommuniceerd. Bij aflevering zelfs de auto gewassen terug

Anoniem
18-02-2015

Correcte bejegening en deskundigheid

Anoniem
18-02-2015

Uitstekende service. Voeren geen werkzaamheden uit die niet uitgevoerd behoeven te worden. Bij onverwachte werkzaamheden wordt eerst overleg gevoerd over kosten en beste wijze van uitvoeren. Zeer klantgerichte behandeling.

Anoniem
11-02-2015

Ben tevreden m.b.t. De werkzaamheden, uitleg, beoordeling duidelijk naar de klant toe en de vriendelijkheid van de medewerkers.

W.m. Visser-hansen (Enkhuizen)
11-02-2015

Doorgaans waardeer ik niet hoger als een acht. Verbeterpunten????? Ik zou ze niet kunnen bedenken. Tevreden over de service? Ja, zeer tevreden.

H.W.P. van Beusichem (Berkhout)
11-02-2015

uitstekende service en zeer vakbekwame monteurs

Anoniem
11-02-2015

Zeer klantvriendelijk benaderd, dachten uitstekend mee met mij als klant!

Anoniem
04-02-2015

Word altijd op prettige wijze welkom geheten, de koffie staat altijd klaar, en werkzaamheden zowel onder garantie als werkzaamheden die gefactureerd worden tot nu toe naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ofschoon het bedrijf ver buiten de stad Hoorn ligt, is er vaak een fiets of E-Bike beschikbaar, of ik word naar/en van huis gebracht/gehaald. Voor kleine reparaties is wachten in de goed geoutilleerde showroom ook geen straf. Dit is gewoon een aanrader.

Dhr. T. Laagland (Hoorn)
04-02-2015

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, mooie schone showroom.

Anoniem
29-01-2015

je word er goed behandeld , en een goede servies

Anoniem
27-01-2015

Omdat ze een goede service verlenen en je altijd vriendelijk word behandeld

Tiny Kraakman (Hoogkarspel)
26-01-2015

Vriendelijk kundig en alert

Piet hauwert (Hoogkarspel)
26-01-2015

Vaktechnisch en een correcte behandeling. Behulpzaam.Een schone showroom en werkplaats.

J J Wijhenke (Nibbixwoud)
07-01-2015

Nette, keurige mensen met dito garage. Zij hebben mijn vertrouwen.

Anoniem
29-12-2014

Vriendelijk en behulpzaam en tot nu toe geen problemen gehad.

Ton rijnbeek (Hoorn)
29-12-2014

ik had ook een 10 kunnen geven . ik ben zeer tevreden

Anoniem
29-12-2014

Goede service. Goed overleg over reparaties. Vriendelijk personeel.

Anoniem
24-12-2014

Voor een tien moet je bij mij wel heel erg je best doen, dat krijg je bij niet zo snel. Maar ze zitten er dicht bij.

J.W. Schol (dhr.) (Berkhout)
24-12-2014

Omdat ik uiterst tevreden ben bij dit bedrijf, altijd correct geholpen, klantvriendelijk wordt behandeld. Need I say more?

Jacques de Jong (Hoorn)
24-12-2014

Prima en vriendelijke service en altijd gastvrij. Altijd een snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden

Gerard Fit (Hoorn)
24-12-2014

Uiterst tevreden over de service! Deze gaat verder dan alleen het noodzakelijke onderhoud. Zoals bijvoorbeeld het reinigen van de lak nadat mijn auto noodgedwongen enkele maanden onder een boom geparkeerd stond waardoor hij onder de roetdauw zat dat ik zelf niet kon verwijderen. Daarbij is het hele interieur kosteloos schoongemaakt waardoor de auto weer als nieuw oogt. Het schadeherstel aan mijn achterbumper is vlekkeloos en ook nog eens kosteloos uitgevoerd. Bovendien word ik altijd uiterst vriendelijk bejegend.

C. de Vries (Stedebroec)
24-12-2014

Fijne ontvangst, bereid te helpen maar niet opdringerig.

Anoniem
23-12-2014

goed werk geleverd

Anoniem
03-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.