9,1
1.122 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.122 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

we zijn tevreden

Anoniem
22-10-2014

het is goed zo

Anoniem
22-10-2014

Goede inlichting over de werkzaamheden /onderhoud van de auto. Prettig geholpen. Prijs /kwaliteit goed/

Anoniem
22-10-2014

alles prima in orde, nette behandeling.

Anoniem
21-10-2014

goede service, vriendelijke behandeling, m.a.w. niets te klagen.

Anoniem
21-10-2014

Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam.

Anoniem
20-10-2014

Vriendelijk, deskundig personeel, afspraken worden nagekomen, altijd tijd bij een urgent probleem, een (elektrische) fiets te leen,

Linda de Boer (Hauwert)
20-10-2014

Ontvangst is keurig, persoonlijk, prijsopgave vooraf is duidelijk en bij overschrijding van de kosten wordt je gebeld met een advies en de keuze dit wel of niet uit te laten voeren.

Anoniem
20-10-2014

omdat ik helemaal geen klacht heb. En het is een heerlijk wagentje.

Mevr.Scholten
20-10-2014

Wij zijn gewoon zeer perfect bejegend en alles loopt gewoon goed ook het aanmelden via de website voor een onderhouds beurt met vervangend vervoer .

E.Jansson (Hoorn)
16-10-2014

Vriendelijk, betrokken en deskundig

Anoniem
16-10-2014

Servicegericht vriendelijk en adequaat

Anoniem
15-10-2014

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig

Dhr. R. Eijling (Hoorn)
14-10-2014

prima werkplaats

Anoniem
09-10-2014

Ik vind het goed zo. Ben vriendelijk en behulpzaam geholpen en ik geef niet van die hoge cijfers.

Mer. J.Mulder-Klein (Blokker)
09-10-2014

inlichtingen voordat bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd, nette afhandeling achteraf

Jan Saarloos (Grootebroek)
09-10-2014

Klantvriendelijk, vakkundig personeel, betrouwbaar.

Anoniem
08-10-2014

vriendelijkheid, uitstraling, en uitleg.

C. Vos (Ok)
08-10-2014

Altijd prima ontvangen en goede uitleg wat er moet gebeuren.

Jan de Beer (Schellinkhout)
08-10-2014

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Anoniem
08-10-2014

Probleem is nu correct opgepakt.

Anoniem
08-10-2014

Perfecte service, klantvriendelijkheid en kwaliteit!

Patty Lippits (Wognum)
03-10-2014

Goede service, heldere communicatie, oog voor de klant

Anoniem
02-10-2014

Algehele indruk zeer goed. Nette ontvangst. Duidelijke uitleg. Koffie staat klaar. Na 2 jaar en 15.000 km. moest de motor uit elkaar i.v.m. onvoldoende verbranding. Garantie. Het lijkt mij zomaar dat een minder goed bedrijf hier minder werk van maakt. Dit geeft vertrouwen naar de toekomst hoewel het geschetste probleem Toyota onwaardig is, lijkt mij. Al met al: Botman is een goed bedrijf.

Hans de Groot (Hoorn (N-H))
01-10-2014

Goede ervaring en goede service

Keizer (de goorn)
01-10-2014

Vertrouwde mensen met een zeer vriendelijke benadering, klasse!

Lex Koster (Spierdijk)
30-09-2014

vriendelijk en snel geholpen

Anoniem
29-09-2014

altijd vriendelijk je kan altijd van alles vragen en het wordt geregeld gewoon prima

ingrid brandenburg (amsterdam)
29-09-2014

Omdat alles altijd goed en correct word afgehandeld.

Anoniem
25-09-2014

omdat ik tevreden ben over de behandeling, vriendelijk naar de klant.

Anoniem
24-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.