9,1
1.104 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.104 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

vriendelijk en vakkundig personeel. Betrouwbare dealer.

Marion de Haan (Venhuizen.)
08-07-2014

ik word altijd correct behandeld,de service is erg goed, ben zeer tevreden!

Henk Schutter (Berkhout)
08-07-2014

Betrouwbaarheid auto en gemaakte afspraken.

G.G. Dolfing (Avenhorn)
08-07-2014

De garage zag er keurig uit.

Anoniem
08-07-2014

omdat het en vertrouwde band heeft in de loop der jaren.

Anoniem
07-07-2014

goede service

Anoniem
07-07-2014

Voert alle zaken naar volle tevredenheid uit.

P. Baardse (Hoorn)
30-06-2014

duidelijke en heldere afspraken en er is nog ruimte voor verbetering als er geen onderdelen op voorraad zijn moet je helaas voor een 2 e keer komen

Anoniem
26-06-2014

correcte contact en de juiste afhandeling van de gedane werkzaamheden

P. Leek (Blokker)
26-06-2014

Heb al jaren een prima contact en relatie met mijn dealer.

Arthur Helling (Zwaag)
26-06-2014

geweldige service, goed en vriendelijk bij de receptie

Anoniem
26-06-2014

fantastische service en begeleiding

Hans Stap (Berkhout)
26-06-2014

Top garage staan altijd voor je klaar

Anoniem
26-06-2014

Ik ben heel tevreden

Anoniem
26-06-2014

Goede voorlichting. Nemen de tijd voor je. Konden meteen een proefrit maken. Goede service!

J.M. Wever (Bovenkarspel)
26-06-2014

Uit het verleden goede berichten over de dealer gehoord en Toyota een betrouwbare auto is uit de ervaringen in het verleden en ervaringen van andere mensen in deze.

Anoniem
26-06-2014

......ben zeer tevreden !

G.N.Schouten (Hoorn)
26-06-2014

1. Klanten worden niet serieus genomen, en vallen tussen wal en schip als klant in overleg van Toyota dealer switcht. 2. Er wordt geen onderzoek gedaan naar oorzaak van problemen (5 x why??) 3. Dealer doet het gestandaardiseerde werk prima, maar kan niet omgaan met speciale gevallen (onze prius van net vier jaar oud heeft een waslijst van problemen, maar er gaat geen belletje rinkelen). 4. Dicht bij de klant staan? Unieke klantbeleving? Nummer 1 op het gebied van betrouwbaarheid? Het is echt alsof ik de visie lees van een ander merk. Het is eerder: Toyota, standaard dienstverlening op peperdure auto's die regelmatige storingen hebben.

Paul Hoonakker (zaandijk)
26-06-2014

Goede service en vriendelijke behandeling.

Snijders (Zwaag)
26-06-2014

voorkomende behandeling als klant

Anoniem
16-06-2014

er word goed gewerkt. en zeer netjes behandelt.

Cobus Herders (Nibbixwoud)
13-06-2014

De gehele werkwijze spreekt mij aan. Klant zijn (zakelijk), en toch dat vrienden praatje over wat dan ook. Niet het gelikte "Mac-Donald" concept. Maar volwassen relatie.

Anoniem
12-06-2014

goede en duidelijke service, klantvriendelijkheid optimaal

Anoniem
05-06-2014

Prettige samenwerking.

Lucy Hoogendoorn (Enkhuizen)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.