9,1
1.875 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.875 beoordelingen

Lijkt me een zeer mooi cijfer wat ze zeker verdienen.

Anoniem
21-06-2017

Service en vriendelijkheid en deskundigheid

Jos Wever (Bovenkarspel)
20-06-2017

Ze leveren goed en betrouwbaar werk af

Jan van Oostveen (Hoorn)
20-06-2017

Wordt altijd netjes te woord gestaan en snel geholpen. Kwaliteit van geleverd werk is prima.

Anoniem
20-06-2017

Vriendelijk en kundig personeel

Familie de Haan (Den Helder)
20-06-2017

Een aantrekkelijke locatie, wordt er vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Th.Hendriks (Schagen)
19-06-2017

Op alle aspecten van de dealer waarmee ik tot nu toe te maken heb gehad (kennismaking, proefrit, aankoop/inruil, aflevering) scoort Botman meer dan goed en krijgt daarom een 9.

Anoniem
09-06-2017

Correcte bejegening. Uitstekende service. Klaar terwijl je wacht. Top!

Anoniem
08-06-2017

altijd goed en perfecte service

CAM Blom Bruin ('t Veld)
07-06-2017

Prettige contacten. Doen wat is afgesproken. Haal en brengservice is prima in orde.

Trudy Frankenmolen (Julianadorp)
07-06-2017

Toyota Botman uit Zwaag doet er alles aan om de Toyotarijder het gevoel te geven een gerespecteerde klant te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ze luisteren naar je en ze overleggen met je. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en het maakt niet uit of je in een oude Toyota rijd of in een spiksplinternieuwe. De chefmonteur spreekt alles met je door en wijst je op eventuele toekomstige reparaties of als de ruitenwisserbladen vervangen moeten worden. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat ik nog nooit zo'n goede behandeling in een toch wel zakelijk autobedrijf mocht ontvangen, Chapeau!

Thomas Lont (Andijk)
07-06-2017

Ze zijn zeer klantvriendelijk en worden altijd goed geholpen.

Anoniem
07-06-2017

klantvriendelijkheid, service, klantgericht, mee denken met de klant.

Henk Gerber
07-06-2017

Alles aan dit bedrijf klopt van verkoop tot garage tot receptie tot verkoop

Anoniem
07-06-2017

Ik ben blij met de service bij Louwman Schagen meer dan 10 jaar

David Asia (Heerhugowaard)
07-06-2017

Een dealer waar je het gevoel krijgt om echt thuis te komen. Hier staat de klant echt op nummer 1.

Jacques van Westen (Volendam)
01-06-2017

Een verademing in vergelijking met dealer Alkmaar

Anoniem
31-05-2017

goede service

Anoniem
31-05-2017

Mijn auto bevalt mij prima. Het personeel in Zwaag is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De service is uitstekend. Ik heb er tot nu toe geen spijt van dat ik een Toyota heb gekocht en tot nu toe ben ik ook heel blij met de dealer in Zwaag.

Anoniem
31-05-2017

Een prettige en persoonlijke bediening.

J.Grevenstuk (Hoorn)
31-05-2017

Een fijne garage denken met je mee en communiceren goed. ik woon in Den Helder en ze halen je auto netjes op en leveren hem ook weer keurig af. Petje af voor deze mannen!

Gerrit Grevelink (Den Helder)
31-05-2017

Omdat zij erg klantvriendelijk zijn. Ze werken goed om jouw auto weer klaar te maken. Echter vind ik jammer dat aan onderhoud altijd een pakket aan vast zit. Daardoor je als klant het gevoel hebt dat je betaald voor dingen wat eigenlijk niet nodig zijn. Mijn oplossing zou zijn: betalen voor de uren plus wat er ook daadwerkelijk gebruikt is. Er was niks mis met mijn auto, maar toch 196 euro verder.

Anoniem
31-05-2017

Klantvriendelijk zonder te overdrijven, duidelijk, kennis van zaken, goed gevoel.

Anoniem
26-05-2017

Flexibel, duidelijke en juiste informatie allemaal door mensen die snappen wat een klant wil. Voor mij geen andere dealer.

A de Jong (Heerhugowaard)
24-05-2017

Ik ben ruim twintig jaar klant van deze garage en ben uiterst tevreden over de behandeling van aankoop van een Toyota en zeer tevreden over de onderhoudsbeurten bij dit bedrijf.

Dhr. J Bakker (Beets (NH))
24-05-2017

Prettig geholpen

Anoniem
22-05-2017

We zijn zeer tevreden over Toyota in het algemeen, het is een solide sterke auto. De autodealers en daarbij de verkopers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelde ons vrij in onze keus.

GPM Pennekamp (Grootebroek)
22-05-2017

omdat er altijd een goede sfeer heerst en betrouwbaar

w.m. Hansen (Enkhuizen)
19-05-2017

keurige goede zaak met werk nemers die er verstand van hebben

mevr n van miltenburg (julianadorp)
18-05-2017

zeer klantvriendelijk personeel en zeer deskundige monteurs

Kees de Veer (Winkel)
17-05-2017