9,1
1.879 beoordelingen
pakket 't Keetje 1

Fruitkwekerij en zorgboerderij 't Keetje

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo zijn wij partner van De West-Friese Uitdaging en schenken wij klanten bij de aflevering van een nieuwe Toyota of een mooie occasions een pakket van Fruitkwekerij 't Keetje.

Fruitkwekerij 't Keetje heeft niet alleen een boerenlandwinkel maar bijvoorbeeld ook een zorgboerderij en beleeftuin. Het doel van de zorgboerderij is om mensen een zinvolle en vooral een mooie dag te bezorgen. Het gevoel hebben dat je ergens bij hoort en het met elkaar gezellig hebben. Dat wil toch iedereen! Samen ergens voor gaan en het maakt niet uit wat of je wel of niet kunt. Bij de zorgboerderij doen ze het samen.

Om dit mooie initiatief te ondersteunen nemen wij dus pakketten af bij Fruitkwekerij 't Keetje, die wij overhandigen als klanten een nieuwe Toyota of een prachtige occasions kopen.

Wat gebeurt er op en rondom de zorgboerderij?

Er valt van alles te doen op de zorgboerderij. Gekeken wordt naar een passende activiteit voor de zorgvrager, aangepast aan diens werktempo, interesses en mogelijkheden. De werkzaamheden omvatten onder andere:
   - (helpen bij) het onderhouden van de fruit- en moestuin.
   - oogsten en verpakken van groenten en fruit.
   - de producten in de winkel aanvullen.
   - de klanten helpen. 
   - de dieren verzorgen.
   - appeltaart bakken, koken, jam en stoofpeertjes inmaken.
   - hout kloven.
   - meehelpen met de open dagen/appelplukdagen of andere activiteiten.

Meer info