9,1
1.875 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.875 beoordelingen

Vriendelijkheid van de mensen die werken. Het merk Toyota C-HR en garantie

Klaas van Dompselaar
06-06-2024

Toyota eigenaar
16-05-2024

Very pleased Great service, couldn't be happier with my new car.

Toyota Owner
08-05-2024

Top garage. Top garage, fijn geholpen, duidelijke en eerlijke informatie gekregen!

M D
07-05-2024

zeer tevreden over de geboden service

Toyota eigenaar
03-05-2024

Botman Schagen Een uiterst vriendelijk en goed bedrijf, wat de auto goed kent en precies weet wat er moet gebeuren

F. G
22-04-2024

100% tevreden Ik heb een Toyota Aygo X (Cross) Play uit 2024 en vind hem super. Ik ben er ontzettend blij mee en trots op en weet zeker dat ik dit over een aantal jaren nog steeds zal zeggen. Ik heb heel wat Toyota's gereden in m'n leven (van diverse Corolla's tot een Celica en Tercel) Van het binnenlopen tot aan het wegrijden ben ik "overladen" met koffie ?? bij de dealer. Alles gaat professioneel naar mijn mening. Ik ben een blij ei nu.

Ron van Meijer
18-04-2024

A.M S
11-04-2024

Nette zaak goed geholpen Wij waren voor het eerst voor een beurt

H. M
04-04-2024

Vriendelijk, hartelijke ontvangst. Goede service.

H. D. Jong
15-03-2024

goede service Men neemt de tijd voor je en vriendelijke ontvangst en personeel Vooral het onthullen van de auto was een leuke ervaring

Toyota eigenaar
08-03-2024

top mensen Goede service en onderhoud. Zeer klantvriendelink

A. R
27-02-2024

A++ Vriendelijke verkoper en ook het overig personeel, fijne en vlotte service, meedenken, vakbekwaamheid, geduld.

Toyota eigenaar
20-02-2024

Een complete verrassing. Na onderhoud de trouwe Avensis "terugvinden" in de showroom, onder een groot zwart laken. Een nieuwe "onthulling" maar nu 500.000 zorgeloze kilometers later na aanschaf van de auto. Van binnen en buiten helemaal gepoetst, alsof de auto weer helemaal nieuw afgeleverd werd. Een geweldige verrassing. Die 500.000 zorgeloze kilometers zeggen natuurlijk veel over het merk Toyota, maar voor ons met name over het bedrijf Botman en het steeds door hen uitgevoerde onderhoud aan de auto. Onze dank hiervoor en wat ons betreft, op naar de .........

Stefan & Esther
13-02-2024

Goeie service. Wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Kan vragen stellen en zaken worden netjes uitgelegd. Maar óók als ze er niet uit weten te komen zijn ze daar duidelijk en eerlijk over. Bij mij 3 keer een dimlicht vervangen, maar ze weten niet hoe dat komt. Ondanks doormeten. Maar wél uit coulance gratis vervangen. En dat vind ik héél netjes.

M.A. S
02-02-2024

Uitstekende service bij Toyota Botman Toyota Botman levert uitstekende service met een vriendelijk, ter zake kundig team medewerkers en informeert je tijdens het onderhoud over het onderhoud en evt. alternatieve uitvoering.

J.N. Hoogland
25-01-2024

goede service

Toyota eigenaar
20-01-2024

Blij dat ik een Toyota rij Voel me altijd welkom, er word altijd netjes koffie aangeboden, de kranten liggen klaar En de auto is volgens afspraak weer klaar Tot de volgende keer maar weer

J.M. B
18-01-2024

Goede service Vriendelijk personeel. Goede uitleg.

Wim Nengerman
05-01-2024

Prima service Toyota staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vernieuwing, een Toyota staat ook garant voor een langdurige relatie en ook de beste willen zijn, datzelfde geldt voor Botman Zwaag.

C.L. L
03-01-2024

Goede service, heldere afspraken Goede service, heldere afspraken en vriendelijke mensen

E. H
28-12-2023

Prettige samenwerking Van het moment dat wij mijn vrouw en ik de showroom binnen stapten hadden wij een warm gevoel van de balie medewerker die ons opving (met koffie/thee )omdat verkoop nog even bezig was,tot 8weken later toen wij de duto in ontvangst namen van de verkoper

G.c Boets
14-12-2023

Goede service Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel, mogelijkheid om aan de leestafel onder het genot van een lekker kopje koffie te wachten en duidelijke uitleg over verrichte werkzaamheden.

Henk
12-12-2023

Botman service is 100% Toyota waardig Bij Botman weten ze echt wat service geven is en de klant te waarderen

P.J.M. H
23-11-2023

Eerste grote beurt Higlander Digitaal binnen een aantal tellen een afspraak ingepland wat ons het beste schikte, de bevestiging volgde snel inclusief een offerte voor de aangevraagde winterbanden. Bij het inleveren van de auto werd de tijd genomen en aandachtig geluisterd naar onze vragen. Uiterst vriendelijk en professioneel. Einde van de dat was de auto klaar maar schikte het ons niet om de auto op te halen waarna vermeld werd dat de auto netjes binnen werd gezet. Bij het ophalen van de auto werd weer de tijd genomen om door alle punten te lopen. Wij hebben ervaring met 4 Toyota/Lexus dealers en bij Botman hebben we de beste service. Wij blijven terugkomen.

W. Bouwman
09-11-2023

D. G
02-11-2023

Goede service en afspraken goed onderhoud en duidelijke communicatie

F.B.J. Stoop
01-11-2023

Prima dealer voor onderhoud van je auto. Botman vind ik een heel goede Toyota dealer met een uitstekende aftersales. Als je de auto voor onderhoud brengt dan wordt je netjes geïnformeerd over de voortgang en met je overlegd als er extra uit te voeren werkzaamheden worden geconstateerd. Een dealer waar ik voor 100% op vertrouw.

R.N. P
21-10-2023

Goed advies en goede service Inmiddels de derde hybride. Goede inlichtingen en advies gehad. Ik rijd weer blij en zuinig.

Toyota eigenaar
21-10-2023

T.J. B
20-10-2023