9,1
878 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

878 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gewoon goeie service, informatie en afspraken.

M. Schols (Hoorn )
28-05-2020

ze zijn erg vriendelijk en je wordt direct geholpen.

cor glim (medemblik)
28-05-2020

omdat ik blij ben.

MAGDALENA
21-05-2020

Goede service en fijn personeel.

M. Prins (Hoorn )
21-05-2020

Als ik tevreden ben geef ik als hoogste cijfer altijd een 8.

Dhr. Kreuk (De Streektuinen 195)
21-05-2020

Prima autobedrijf, goede service en wordt er goed geholpen.

Frans van Velzen (Onderdijk)
21-05-2020

Showroom is ruim en schoon, een klein maar comfortabel zitje om te wachten. Onderhoud loopt nooit uit, altijd op tijd. Vriendelijk personeel, zowel de receptie, monteurs, verkopers en managers. Goed bereikbaar pand. Verkopers nooit opdringerig.

Dhr. Van Schaick
19-05-2020

Al jaren lang klant.

Mevr Westerlaken (Venhuizen)
14-05-2020

Uitstekend service en uitstraling.

R. van Teijlingen (Medemblik)
06-05-2020

We worden altijd zeer goed geholpen.

Fam. Van Ophem (Wervershoof)
06-05-2020

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Mw w. Visser/Hansen (Enkhuizen )
06-05-2020

Vriendelijk te woord gestaan, zoals altijd. Nette uitleg over de werkzaamheden. De balie en de wachtruimte was keurig, conform de richtlijnen, op orde in verband met met het coroca virus. En naderhand was mijn auto, vanwege het corona virus, weer keurig ontsmet.

Wietske Blees (Middenbeemster)
06-05-2020

Super klantvriendelijk en goede/snelle service!

Dhr Dinh
06-05-2020

Stipt, vriendelijk en vakkundig.

A.C.M. van Rooden
29-04-2020

Deskundig en adequaat afgehandeld bij beurten of evt. tussentijdse problemen.

Theo Bandsma (Hoogkarspel)
29-04-2020

Vriendelijk en duidelijk. De auto word opgehaald en teruggebracht en dat in deze corona tijd. Top.

Mevr Gerda Spil Sierkstra (Hoogkarspel)
29-04-2020

Afspraken met betrekking tot afleverdatum en doorgeven wijziging Toyota polis niet nagekomen. Doordat ik een brief kreeg van het RDW kwam ik er achter dat de auto niet verzekerd was.

Tim Louwrier (Opmeer)
28-04-2020

Vriendelijke ontvangst en deskundig personeel.

Roos Esveld-Smits (Hoorn)
23-04-2020

Prima en duidelijke garage, voelt prettig daar.

Dhr de Bruin (Enkhuizen)
23-04-2020

Service en kennis uitstekend.

G Timmer (Wijdenes)
23-04-2020

Goede service en altijd een vriendelijk woord. Ik ben zeer tevreden.

Luuf Sijbring (Grootebroek)
17-04-2020

Vriendelijk, correct, duidelijk.

F.Merten
26-03-2020

Ik word goed en adequaat geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

W. Groot
23-03-2020

Autobedrijf Botman Zwaag is een uitstekende dealer waar ik graag kom. Het personeel is vriendelijk, kundig en heeft oog voor de klant en de service is geweldig. Aanrader!

Rainer Lorenzo
19-03-2020

Ik vind Autobedrijf Botman Zwaag en nette goede betrouwbare zaak.

Klaas Bosma (Venhuizen)
19-03-2020

Goede service. Al bijna 20 jaar. Betrouwbaar.

Lieke Bussemaker (Hoorn)
19-03-2020

Ik ben een tevreden klant!

J. Molenaar (1689 NL Zwaag)
13-03-2020

Een goed en eerlijk bedrijf, vriendelijk geholpen.

C.M. Broers (Westwoud)
12-03-2020

Auto daar gekocht, afpraak nagekomen.

R. Eijling (Hoorn)
05-03-2020

Goede service voor het halen en terug brengen van de auto

Herman Kwaad (Hoorn)
28-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.