9,1
1.860 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.860 beoordelingen

Een fijne garage met behulpzaam personeel Keurig op tijd geholpen I

P. Zonneveld
16-12-2022

Prima contact en goede service Aardige en vriendelijke medewerkers. Er werd prima geluisterd naar de wensen en adequaat gereageerd. Goede en fijne ervaring.

Toyota eigenaar
16-12-2022

Goede service, vriendelijk personeel.

C.J.
15-12-2022

Goede service Een goede garage met nette service. Bij zowel aankoop als onderhoud wordt je hier hoed geholpen. Ik rij er graag voor van Heerhugowaard naar Schagen.

P. B
29-11-2022

Toyota eigenaar
24-11-2022

goede garage Ik ben zeer tevreden met de service en de onderhoud van mijn auto. Ik raad de garage dus ook aan. Alleen jammer dat ze uit Den Helder zijn vertrokken, maar de service is prima, ze kunnen je auto ophalen en tijdens het wachten kan je een fiets lenen of ze brengen je naar schagen om te winkelen

A.A. D
11-11-2022

Vakbekwame autodealer Zeer betrouwbaar bedrijf. Met heel professioneel en vriendelijk personeel.

Jesse Groot
08-11-2022

P. Van Ommen
03-11-2022

af en behandeling vonden plaats op professionele wijze die bij een gerenomeerd bedrijf hoort

Toyota eigenaar
28-10-2022

Service qua reparatie en garantie erg goed en netjes geregeld. Mijn auto rijdt weer super, waar ik erg blij mee ben! Erg bedankt voor deze service!

Toyota eigenaar
27-10-2022

Goed verkoper. Ik ben erg tevreden over de dealer en mijn auto Yaris Cross .

J.H. F
21-10-2022

Geweldige service. We hadden een probleem met een koplamp, dat werd op een fijne manier opgelost. De laatste service beurt, wordt je gebeld wat er gebeuren moet en wat het kost. We zijn heel erg tevreden met onze garage Botman.

Toyota eigenaar
14-10-2022

p Klasse bedrijf en over vriendelijk

Sjef Peters
13-10-2022

Goede kwaliteit en service Ik ben een erg tevreden Toyota rijder

M.J. B
06-10-2022

Een eerlijk bedrijf Ik ben tevreden over de aankoop en het inruilen van mijn oude auto. Afspraak is afspraak.

Ton van Gellekom
23-09-2022

Betrouwbare dealer Ik ben erg tevreden met Toyota Botman Zwaag. Erg betrouwbaar en eerlijk. Dit bedrijf straalt enorme rust uit.

J. R
01-09-2022

Een echte Toyota dealer Wij een aardig en deskundig personeel. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Mijn Toyota in veilige handen

G.H.J.P V
25-08-2022

Toyota eigenaar
25-08-2022

Duidelijk over de service beurt. Tevreden over alles

N. Beers
18-08-2022

Bij dat ik klant ben bij Botman Bij een probleem wordt er altijd meegedacht, je wordt er altijd vriendelijk geholpen

René Lieman
10-08-2022

Alles prima volgens afspraak Correcte behandeling , kreeg direct koffie aangeboden en auto was weer prima in orde

Toyota eigenaar
04-08-2022

Perfecte service Een perfecte zaak, fijn en vriendelijk personeel, mooi assortiment en altijd bereid om mee te denken met de klant

J.B.C. de Winter
04-08-2022

Ik ben blij met mijn nieuwe Toyota C-HR HYBRID 1.8 Active. Ik ben erg tevreden met de vriendelijkheid en de service van Toyota dealer Botman uit Zwaag.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Van begin tot eind top geregeld Bij het inleveren van de sleutel voor onderhoud werd mij verteld wat de onderhoudsbeurt zou inhouden, kosten werden gelijk verteld. Dat er iets extra's gedaan moest worden, daar werd eerst over gebeld. Auto keurig op tijd klaar....rijd als een zonnetje

L.M. v. D
23-07-2022

goede service Onderhoud van de auto, duidelijke afspraken vooraf en prima service!

J. de Boer
22-07-2022

Goede service Goede service en klantvriendelijkheid.

Toyota eigenaar
22-07-2022

Altijd Toyota Schagen Louwman Schagen is een zeer betrouwbare bedrijf. Ik wordt altijd goed en professioneel geholpen. Voor mij staat nu al vast dat, als ik weer een auto nodig heb, ik weer een Toyota koop.

M. G
07-07-2022

Aygo X Wij worden altijd zeer prettig te woord gestaan, uitleg van de nieuwe auto was prima en voldoende tijd aan besteed. Zeker een aanrader deze Toyota dealer!

Toyota eigenaar
24-06-2022

service is goed vriendelijk en correct

Toyota eigenaar
07-06-2022

Goeie service voor een mooie prijs Onderhoud bij, een Garage van Hetzelfde Merk, is de beste keus die je maken kan.

Toyota eigenaar
02-06-2022