9,1
1.860 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.860 beoordelingen

Goede betrouwbare garage. Duidelijk en vriendelijk

A. K
30-04-2023

Goede service De Toyota dealer in Schagen is vakkundig behulpzaam en vriendelijk

F. G
21-04-2023

Betrouwbaarheid prima contact en zij zeggen wat mogelijk-en niet mogelijk is. Wagen wordt na servicebeurt weer netjes afgeleverd.

M.J. Wilms
20-04-2023

Fijne Toyota Dealer Kom alweer 18 jaar bij Toyota Botman. Altijd goed geholpen door vriendelijke en kundig personeel. Zeer tevreden.

W. van Muijen
20-04-2023

Dagje uit. Een keer per jaar gaan we dagje naar Toyota Schagen voor onderhoud van onze auto. We vinden de service en de mensen die er werken goed. Terwijl er aan de auto gewerkt doen wij een fietstocht met de E-bikes van de garage in de omgeving van Schagen. Wij zijn zeer tevreden met deze garage.

J. Vd. Schrier
13-04-2023

Goede service Ik ben te vreden

Toyota eigenaar
22-03-2023

Goede service, zoals altijd Super goede service, door vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Er wordt altijd rekening gehouden met wensen. Ik kom niet voor niets al meer dan 35 jaar bij de Toyotagarage in Hoorn!

IG
19-03-2023

Fijne medewerkers, heel persoonlijk. Nemen echt de tijd voor je, heel fijn .

J.C. P
09-03-2023

Goede service Tevreden met de aankoop en uitleg mooie Toyota C-HR

Toyota eigenaar
02-03-2023

Fantastisch team Toyota in Schagen. Lieve mensen ga lekker naar de Toyota-dealer in Schagen, je wordt er fantastisch geholpen en verwend.

Manda Hoes
28-02-2023

Goede Service Goede en klant vriendelijke dealer

F.J. K
23-02-2023

Betrouwbaar Een betrouwbaar en deskundig bedrijf met een zeer klantvriendelijke aanpak.

Ben
16-02-2023

Zeer klantvriendelijkbij Bij de Dealer wordt je behandeld als mens en krijg je bij vragen een gerust stellend antwoord. ECHT SUPER GEWOON.

Toyota eigenaar
07-02-2023

Fijne garage, prettige mensen Een fijne garage, waar prettige, kundige mensen werken, die voor je klaar staan als er onverhoopt iets aan de hand is. Je wordt altijd vlot geholpen en er hangt een fijne sfeer. Toyota Botman is top. Plus Toyota’s zijn fijne auto’s. Prima combi dus!

Toyota eigenaar
03-02-2023

Zoek je een geweldig garagebedrijf? Dan is Toyota Botman een aanrader! Service is geweldig, behulpzaamheid eveneens! ????

A.C.F. L
02-02-2023

Toyota eigenaar
02-02-2023

Zeer goede service Goed te woord gestaan heel goed

H Attema
27-01-2023

Jaren lang onze Toyota dealer, altijd super tevreden, Super service, en altijd vriendelijk, maar ook luisteren , maar ook goede feedback krijgen van de dealer, wij zijn heel blij met deze Toyota dealer uit Schagen.

Ronald van W.
19-01-2023

Goede service Service keurig en netjes afgehandeld

P. D. M.
19-01-2023

Toyota Yaris Cross. Rij sinds kort in een Yaris Cross automaat. Een aanrader, heerlijke auto.

W. D. Waiboer, Hippolytushoef.
19-01-2023

Er kwamen kosten bij....terwijl het de eerste keer was na nog maar 10.000 klm

L.R. B
14-01-2023

Louwman Schagen Louwman Schagen is een prima bedrijf, makkelijk bereikbaar en staan open voor oplossingen

R.R. V
12-01-2023

Kennis van zaken Toyota Louwman Heemskerk... daar wordt je gehoord door fijne medewerkers

Regina
12-01-2023

Vriendelijke, goede service, prima hulp en advies

R.P.W. K
11-01-2023

Al jaren tevreden klant. Al sinds ruim 15 jaar een hele tevreden klant. Diverse Toyota's aangeschaft en in onderhoud bij Botman.

P. Vegter
07-01-2023

Goede service Ik ben heel tevreden. Zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam.

J.M. B
31-12-2022

Goeie dealer Onze Auris wordt altijd goed nagekeken en onderhouden. De service is uitstekend en we worden altijd eerlijk en goed behandeld. De adviezen zijn ook goed en het vervangen van bijvoorbeeld een set banden is dan ook duidelijk besproken en afspraken zijn gewoon goed nagekomen. Botman is voor ons gewoon een zéér betrouwbare dealer waar wij onze auto dan ook met een gerust hart naar toebrengen. En daarnaast is Toyota een heel betrouwbaar en degelijk merk.

M.A. Schols
30-12-2022

mijn eerste keer een Toyota vriendelijke dealer, prettig contact gehad

J. Bakker
30-12-2022

Goede service Mijn bezoek bij Toyota Botman Zwaag heb ik zeer prettig ervaren tijdens de service onderhoud. Van te voren werden de werkzaamheden doorgenomen en de kosten besproken. Tijdens het wachten kon ik daar werken zodat het mij niet veel tijd heeft gekost.

Rosbach
23-12-2022

Van aankoop tot levering perfect op de hoogte gehouden door de dealer. Gewoon perfecte organisatie,en de koffie staat altijd klaar.

R. K
23-12-2022