9,1
902 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

902 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima garage en ben heel goed geholpen.

Jan Duijn (Andijk)
03-07-2020

Prima garage en ben heel goed geholpen.

Jan Duijn (Andijk)
03-07-2020

Heldere afspraak, korte wachttijd, vooraf goede uitleg over de reparatie en de kosten, geen verrassingen achteraf, hoogstens dat de auto door de wasstraat is gehaald.

Dhr. P. Meester
18-06-2020

Heldere afspraak, korte wachttijd, vooraf goede uitleg over de reparatie en de kosten, geen verrassingen achteraf, hoogstens dat de auto door de wasstraat is gehaald.

Dhr. P. Meester
18-06-2020

Het zijn daar vriendelijke vakmensen.

J M Bot
18-06-2020

Het zijn daar vriendelijke vakmensen.

J M Bot
18-06-2020

Bij Autobedrijf Botman zien ze je altijd staan als klant en wordt je vriendelijk geholpen, waar je ook voor komt. Niet steeds wisselingen van personeel. Zeer schappelijk met hun prijzen. Je wordt niet verrast met dure reparaties. Geen verkooptrucs, prettige informatie en adviezen. Als je wacht voor een beurt, kun je ontspannen kranten en tijdschriften lezen. Koffie wordt in kopjes voor je ingeschonken. Alleen al om de service van Garage Botman blijven wij Toyota rijden.

Mevrouw A.M. Hoogland (Blokker)
17-06-2020

Bij Autobedrijf Botman zien ze je altijd staan als klant en wordt je vriendelijk geholpen, waar je ook voor komt. Niet steeds wisselingen van personeel. Zeer schappelijk met hun prijzen. Je wordt niet verrast met dure reparaties. Geen verkooptrucs, prettige informatie en adviezen. Als je wacht voor een beurt, kun je ontspannen kranten en tijdschriften lezen. Koffie wordt in kopjes voor je ingeschonken. Alleen al om de service van Garage Botman blijven wij Toyota rijden.

Mevrouw A.M. Hoogland (Blokker)
17-06-2020

Altijd goed en vriendelijk behandeld.

Mevr. AH.Martens (Abbekerk )
17-06-2020

Altijd goed en vriendelijk behandeld.

Mevr. AH.Martens (Abbekerk )
17-06-2020

Ontvangst en afhandeling zeer goed.

Dhr.A.Beuken (Ursem)
12-06-2020

Ontvangst en afhandeling zeer goed.

Dhr.A.Beuken (Ursem)
12-06-2020

Prima dealer en afspraken worden keurig nagekomen.

N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
10-06-2020

Prima dealer en afspraken worden keurig nagekomen.

N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
10-06-2020

Een prettige, klantvriendelijke zaak waar de verhouding kosten/kwaliteit prima is.

R. de Klerk-Swart
10-06-2020

Een prettige, klantvriendelijke zaak waar de verhouding kosten/kwaliteit prima is.

R. de Klerk-Swart
10-06-2020

Vriendelijke, deskundige dienstverlening.

1Rob Kok (Enkhuize.. )
04-06-2020

Deskundigheid en vriendelijkheid.

Irène Niemeijer (Hoorn)
03-06-2020

Goede service en nette vriendelijke helpdesk.

G Klingers (Hoorn)
03-06-2020

Vanwege corona en mijn COPD durfde ik niet naar de garage te komen. en medewerker heeft toen mijn auto opgehaald, terug gebracht en ontsmet. Hiervoor werden geen extra kosten berekend. Wat een geweldige service van Toyota Botman!

Anja Out-Boerse (Hoorn)
03-06-2020

Vriendelijke en altijd correcte begeleiding en voorlichting.

Thomas Lont (Andijk)
03-06-2020

Ik heb al jaren een Toyota via Botman in Zwaag. Ik ben prima te spreken over dit bedrijf. Er is vakmanschap en een steeds zeer prettige sfeer.

Dhr C.R. Bruin
29-05-2020

Zeer goede garage. Vriendelijke mensen. Vooraf prijsopgave. Ze komen alle afspraken na. Goede wachtruimte met prima koffie en verschillende kranten.

A. Koens (Middenmeer)
29-05-2020

De Fa. Botman heeft nog steeds mijn vertrouwen en je wordt er altijd goed geholpen.

H.W.P. van Beusichem
29-05-2020

Gewoon goeie service, informatie en afspraken.

M. Schols (Hoorn )
28-05-2020

ze zijn erg vriendelijk en je wordt direct geholpen.

cor glim (medemblik)
28-05-2020

omdat ik blij ben.

MAGDALENA
21-05-2020

Goede service en fijn personeel.

M. Prins (Hoorn )
21-05-2020

Als ik tevreden ben geef ik als hoogste cijfer altijd een 8.

Dhr. Kreuk (De Streektuinen 195)
21-05-2020

Prima autobedrijf, goede service en wordt er goed geholpen.

Frans van Velzen (Onderdijk)
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.