9,1
1.860 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

1.860 beoordelingen

Uitstekende service bij Toyota Botman Toyota Botman levert uitstekende service met een vriendelijk, ter zake kundig team medewerkers en informeert je tijdens het onderhoud over het onderhoud en evt. alternatieve uitvoering.

J.N. Hoogland
25-01-2024

goede service

Toyota eigenaar
20-01-2024

Blij dat ik een Toyota rij Voel me altijd welkom, er word altijd netjes koffie aangeboden, de kranten liggen klaar En de auto is volgens afspraak weer klaar Tot de volgende keer maar weer

J.M. B
18-01-2024

Goede service Vriendelijk personeel. Goede uitleg.

Wim Nengerman
05-01-2024

Prima service Toyota staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vernieuwing, een Toyota staat ook garant voor een langdurige relatie en ook de beste willen zijn, datzelfde geldt voor Botman Zwaag.

C.L. L
03-01-2024

Goede service, heldere afspraken Goede service, heldere afspraken en vriendelijke mensen

E. H
28-12-2023

Prettige samenwerking Van het moment dat wij mijn vrouw en ik de showroom binnen stapten hadden wij een warm gevoel van de balie medewerker die ons opving (met koffie/thee )omdat verkoop nog even bezig was,tot 8weken later toen wij de duto in ontvangst namen van de verkoper

G.c Boets
14-12-2023

Goede service Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel, mogelijkheid om aan de leestafel onder het genot van een lekker kopje koffie te wachten en duidelijke uitleg over verrichte werkzaamheden.

Henk
12-12-2023

Botman service is 100% Toyota waardig Bij Botman weten ze echt wat service geven is en de klant te waarderen

P.J.M. H
23-11-2023

Eerste grote beurt Higlander Digitaal binnen een aantal tellen een afspraak ingepland wat ons het beste schikte, de bevestiging volgde snel inclusief een offerte voor de aangevraagde winterbanden. Bij het inleveren van de auto werd de tijd genomen en aandachtig geluisterd naar onze vragen. Uiterst vriendelijk en professioneel. Einde van de dat was de auto klaar maar schikte het ons niet om de auto op te halen waarna vermeld werd dat de auto netjes binnen werd gezet. Bij het ophalen van de auto werd weer de tijd genomen om door alle punten te lopen. Wij hebben ervaring met 4 Toyota/Lexus dealers en bij Botman hebben we de beste service. Wij blijven terugkomen.

W. Bouwman
09-11-2023

D. G
02-11-2023

Goede service en afspraken goed onderhoud en duidelijke communicatie

F.B.J. Stoop
01-11-2023

Prima dealer voor onderhoud van je auto. Botman vind ik een heel goede Toyota dealer met een uitstekende aftersales. Als je de auto voor onderhoud brengt dan wordt je netjes geïnformeerd over de voortgang en met je overlegd als er extra uit te voeren werkzaamheden worden geconstateerd. Een dealer waar ik voor 100% op vertrouw.

R.N. P
21-10-2023

Goed advies en goede service Inmiddels de derde hybride. Goede inlichtingen en advies gehad. Ik rijd weer blij en zuinig.

Toyota eigenaar
21-10-2023

T.J. B
20-10-2023

Fijn bedrijf Goed geholpen vanaf 1e bezoek tot aflevering aan toe. Goed meegedacht, eerlijk advies, erg fijn contact.

Martijn
20-10-2023

Goede service Vriendelijk Personeel, sommige ken ik al jaren.

W.P.J. D
13-10-2023

Ga zo door Tevreden

Toyota eigenaar
12-10-2023

Goede service Prettige garage goed contact gehad over hoe en wat, dus volgende keer weer bij Botman

N. B
04-10-2023

Goede dealer.. Ik ben erg tevreden met garage Botman, iedereen is vriendelijk,

Toyota eigenaar
29-09-2023

Klantvriendelijkheid en behulpzaam Was mijn 1e bezoek voor een onderhoudsbeurt aan mijn auto. En was volgens afspraak goed gegaan. Afspraak was makkelijk te maken, klantvriendelijkheid en je kon er netjes blijven wachten. Is aanrader.

S. Z
28-09-2023

Ik had al eerder de vragen ingevuld maar hij wilde niet verder met dat programma, misschien nog niet compleet! Maar ik ben tevreden!

G. Visser Kornman
26-09-2023

Dank Ik ben blij dat ik enige jaren terug de keuze voor Toyota heb gemaakt.

H. v.Ossenbruggen
25-09-2023

Betrouwbare dealer Ik ben heel erg tevreden met de service en de afhandeling. Alles was weer tip top voor elkaar.

J. R
08-09-2023

Zeldzaam goede service Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, professioneel, veel kennis van zaken. Deze kwaliteit kom je tegenwoordig zelden nog tegen. Ik kan iedereen aanraden om naar Toyota Botman in Zwaag te gaan.

Toyota eigenaar
27-07-2023

W.G.M. L
14-07-2023

Prettige ervaring. Heb mijn nieuwe auto nog maar net en had nog geen ervaring met Toyota en deze dealer, maar ben tot nu toe uiterst tevreden en hoop dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

Henk de Haas
13-07-2023

het meedenken en vooral het luisteren van de dealer wij vinden dat we een uitstekende auto gekocht hebben bij een goede dealer.

A. W
06-07-2023

Vakmanschap Na ruim 15 jaar bij Toyota nog steeds uiterst tevreden over de vakkundigheid en de vriendelijkheid.

I.L. Niemeijer
25-05-2023

Prettige en deskundige voorlichting bij de aankoop.

Ruud
04-05-2023