9,2
1.126 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,2

1.126 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Omdat er altijd een goede service en een vriendelijk gezicht is. De ruimte om te wachten is perfect, met een kopje koffie en als de auto klaar is uitleg over de gedane arbeid.

J. Stpel (Abbekerk)
13-05-2015

De ontvangst is altijd prima en persoonlijk; afspraken worden nagekomen. Service is prima! De prijzen van occasions zijn wat fors. Hopelijk is dat zo om het goede personeel te kunnen behouden :-)

Anoniem
13-05-2015

Goed geholpen en werd verrast door de lage factuur

Anoniem
13-05-2015

Omdat ik weet dat ik correct en vriendelijk wordt behandeld

Jan van Oostveen (Hoorn)
13-05-2015

Toch een prACHTig cijfer!

Hendrik Jan van LIJNEN NOOMEN (1601 PT ENKHUIZEN )
13-05-2015

Prettig en perssonlijk geholpen,tijdens wachttijd is er drinken aanwezig en leesmateriaal

Anoniem
13-05-2015

Omdat ik altijd keurig wordt geholpen

J.Bartels (Schermerhorn)
13-05-2015

Uitstekende service, aardig en correct personeel.

Anoniem
13-05-2015

Prima service en klantvriendelijkheid.

Anoniem
13-05-2015

best goed

Anoniem
13-05-2015

goede service

Fred Oud (Enkhuizen)
13-05-2015

Goede service en advies. Betrouwbaar en komt afspraken na.

Gerrit vd Honing (Hoorn)
29-04-2015

Duidelijk, vriendelijke en goede ervaringen in het verleden.

Anoniem
29-04-2015

Van uit Amsterdam ben ik bereid om naar Zwaag te rijden. De reden is voor mij duidelijk vertrouwen.

Waalberg. Ferrie .S (Amsterdam)
29-04-2015

Prettige mensen. Houden rekening met wensen van de klant. Houden zich aan afspraken. Ook 'domme' vragen worden netjes beantwoord door de medewerkers.

Ava Libgott (Zwaag)
29-04-2015

Deze dealer is zeer klantvriendelijk en geeft goede service.

Ron van Oijen (Zwaag)
29-04-2015

Een 8 is een goede beoordeling

Dhr. Frans Apeldoorn (Hoorn)
09-04-2015

Je wordt goed en vriendelijk geholpen. Auto was helemaal schoongemaakt na kleine onderhoudsbeurt.

Anoniem
09-04-2015

Er wordt duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren en vaak gaat het nog iets sneller dan ze aangeven dus perfect.

Keizer (de goorn)
02-04-2015

Service bijaankoop en goede inruilprijs

Beyer (Zaandam)
02-04-2015

Ik kan geen aanmerkingen bedenken

Anoniem
01-04-2015

Zie vorige vragen

Anoniem
30-03-2015

Prettige dealer met een professionele uitstraling.

Ton Pelt (Blokker)
25-03-2015

De service is uitstekend en wordt ondersteund door een fijne wachtruimte waar thee en koffie wordt aangeboden. ik weet waar ik aan toe ben.

gc kwantes (Alkmaar )
25-03-2015

Betrouwbare dealer, goeie voorlichting en reparaties worden b.v. eerst even doorgesproken ook per telefoon.

Ben Reitsma (Hoorn)
18-03-2015

Het blijft telkens een moeilijke beslissing: een nieuwe auto of een gebruikte. Nieuw, welk type dan; gewoon benzine of misschien modern hybride. Op alle vragen kreeg ik steeds een afdoende antwoord. Ik voelde me niet gedwongen tot een bepaalde keuze. Ook de financiele kant van de aankoop werd voorzien van de voor mij juiste en begrijpelijke adviezen. De verkoper overtuigde me zelfs om van mijn oude verzekeraar over te stappen naar Toyota. Ik had natuurlijk wel de verschillende tarieven op Internet met elkaar vergeleken. Het geheel van koop-beslissing tot aflevering is perfect verlopen; alles verliep in een vertrouwenwekkende sfeer. Ook de receptie en administratie speelden daarin een positieve rol.

Tom Dam (De Goorn)
16-03-2015

Altijd een goede ontvangst, iedereen in de receptie neemt alle tijd voor een gesprek.

Dhr W.D.Collette (Grootebroek)
12-03-2015

Normale, niet opdringende afhandeling.

Jos Smak (Medemblik)
12-03-2015

Prettige sfeer. Vakbekwaam personeel.

Lucy Hoogendoorn (Enkhuizen )
04-03-2015

Klantvriendelijk, goede en duidelijke service!!

Anoniem
04-03-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.