9,1
930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

930 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Oke, maar iverleggen over batterij die niet vervangen ging worden, batterij werd toch op de rekening gezet

Blomsma (Wognum)
09-09-2014

Echt hele goede service en oplossingsgericht bezig. De monteur doet alles in goed overleg. En de receptioniste loste een probleem zeer adequaat en snel op

Paul Holthuijsen (Bovenkarspel )
09-09-2014

Duidelijk, vriendelijk en vlotte afhandeling

Anoniem
09-09-2014

ik ben altijd vriedelijk en goed behandeld.

jaap wisman (hoorn)
09-09-2014

Een super dealer! !

Jacques van Westen (Volendam)
08-09-2014

Uitstekende service waarbij klant het gevoel krijgt dat het maximale wordt gepresteerd.

Anoniem
04-09-2014

Nette en snelle service. De kosten werden duidelijk van tevoren gespecificeerd.

Anoniem
03-09-2014

Personeel is adequaat en vriendelijk.

Sjirk de Vries (Enkhuizen)
03-09-2014

Terzake kundig, professioneel, vriendelijk, gezellige wachtruimte met koffie, thee en krant, goed uitgevoerde werkzaamheden. Van tevoren aangekondigde extra werkzaamheden. Vervangend vervoer aangeboden

Gré Boogaard (Enkhuizen)
26-08-2014

Alles klopt.

Anoniem
20-08-2014

Klantvriendelijk. Aandacht voor de klant, die niet gemaakt over komt. Ik voel me altijd welkom als ik binnenkom. Men kent mij al heel wat jaren en dat is te merken aan de positieve reacties.

Anoniem
20-08-2014

Gericht onderhoud, klantvriendelijk, open en eerlijk onderhandelen bij vervangen. Na (voorheen) Louwman-Amsterdam een verademing!. Daar rijd ik graag een stukje verder voor!.

W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
19-08-2014

De persoonlijke behandeling door het personeel stel ik zeer op prijs.

J. F. van Polen (Hoorn)
14-08-2014

mijn eerdere ervaringen met deze dealer zijn uitstekend als iki voor een service beurt de auto inlever, ik met een klein mankement (piepende remmen) langskom werd dit uitgebreid en zonder kosten onderzocht. Receptie, klant vriendelijk chef werkplaats zeer klant vriendelijk

M.Tinneveld (Zwaag)
14-08-2014

Kan altijd terecht voor het verhelpen van kleine probleempjes en wordt dan vrijwel altijd direct geholpen. Het bedrijf ziet er netjes uit. Personeel loopt er ook netjes bij voor zover mogelijk in de garage zelf.

Anoniem
06-08-2014

al jaren tevreden klant

Anoniem
06-08-2014

Goede service nette afwikkeling

Anoniem
04-08-2014

tevreden

p. freijser (enkhuizen)
30-07-2014

Ik naar mijn gevoel goed geholpen.

Anoniem
30-07-2014

Goede en snelle service. Vooraf informatie over de reparatie, kosten en evt. vervanging van onderdelen. Het gebruik kunnen maken van een leenauto zonder bijbetalen of leenfiets. Het bedrijf en personeel ziet er verzorgd uit.

Anoniem
30-07-2014

Vriendelijk, geduldig, deskundig, sympathiek, afspraak = afspraak oprecht (niet uit op snelle winst) netjes, etc. etc. Top!

Anoniem
29-07-2014

goed werk, goede service, aandacht voor de klant.

Anoniem
25-07-2014

service, sfeer, klantvriendelijkheid

marten wardenburg (zwaag)
22-07-2014

vriendelijk, correct en betrouwbaar

Mw. E. Lemmens (Hoorn)
21-07-2014

Geen wachttijd

Anoniem
21-07-2014

Prima eerste indruk. Tot op heden verder weinig ervaring opgedaan.

Anoniem
21-07-2014

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, geduldig, bijna perfect. Enige 'min' puntjes: - Ik had het prettiger gevonden als ik eerder wist wanneer de auto geleverd zou worden - Men heeft me nog steeds niet kunnen vertellen of DAB+ beschikbaar is voor de auto die we gekocht hebben. Maar dat is in de marge.

Anoniem
17-07-2014

Ben heel tevreden alles zit er schoon en verzorgd uit.

Mevr van Westing (Bovenkarspel)
16-07-2014

De goede en prettige afhandeling van alles.

R.H. van Meer (Bovenkarspel)
16-07-2014

goede auto, prima service

Anoniem
10-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.