9,1
930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Botman

9,1

930 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

je word er goed behandeld , en een goede servies

Anoniem
27-01-2015

Omdat ze een goede service verlenen en je altijd vriendelijk word behandeld

Tiny Kraakman (Hoogkarspel)
26-01-2015

Vriendelijk kundig en alert

Piet hauwert (Hoogkarspel)
26-01-2015

Vaktechnisch en een correcte behandeling. Behulpzaam.Een schone showroom en werkplaats.

J J Wijhenke (Nibbixwoud)
07-01-2015

Nette, keurige mensen met dito garage. Zij hebben mijn vertrouwen.

Anoniem
29-12-2014

Vriendelijk en behulpzaam en tot nu toe geen problemen gehad.

Ton rijnbeek (Hoorn)
29-12-2014

ik had ook een 10 kunnen geven . ik ben zeer tevreden

Anoniem
29-12-2014

Goede service. Goed overleg over reparaties. Vriendelijk personeel.

Anoniem
24-12-2014

Voor een tien moet je bij mij wel heel erg je best doen, dat krijg je bij niet zo snel. Maar ze zitten er dicht bij.

J.W. Schol (dhr.) (Berkhout)
24-12-2014

Omdat ik uiterst tevreden ben bij dit bedrijf, altijd correct geholpen, klantvriendelijk wordt behandeld. Need I say more?

Jacques de Jong (Hoorn)
24-12-2014

Prima en vriendelijke service en altijd gastvrij. Altijd een snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden

Gerard Fit (Hoorn)
24-12-2014

Uiterst tevreden over de service! Deze gaat verder dan alleen het noodzakelijke onderhoud. Zoals bijvoorbeeld het reinigen van de lak nadat mijn auto noodgedwongen enkele maanden onder een boom geparkeerd stond waardoor hij onder de roetdauw zat dat ik zelf niet kon verwijderen. Daarbij is het hele interieur kosteloos schoongemaakt waardoor de auto weer als nieuw oogt. Het schadeherstel aan mijn achterbumper is vlekkeloos en ook nog eens kosteloos uitgevoerd. Bovendien word ik altijd uiterst vriendelijk bejegend.

C. de Vries (Stedebroec)
24-12-2014

Fijne ontvangst, bereid te helpen maar niet opdringerig.

Anoniem
23-12-2014

goed werk geleverd

Anoniem
03-12-2014

De klant wordt hier nog als klant behandeld. Goede ontvangst en afhandeling van de afspraak. Tussentijds een update van wat er gedaan wordt, zodat er geen verrassingen zijn bij het afhalen van de auto.

Kees Fraza (Anna Paulowna)
02-12-2014

Perfecte service. Klantgericht. Nette mensen, net bedrijf. Alles straalt klantvriendelijkheid en klasse uit.

Maurice (Zuid-Scharwoude)
01-12-2014

Ruime showroom en werkplaats. Deskundig personeel. Goede inruilprijs gekregen.

Ruud Pino (Purmerend)
12-11-2014

ik vind een 8 een uitstekend cijfer

L.Roest (Hoorn)
27-10-2014

we zijn tevreden

Anoniem
22-10-2014

het is goed zo

Anoniem
22-10-2014

Goede inlichting over de werkzaamheden /onderhoud van de auto. Prettig geholpen. Prijs /kwaliteit goed/

Anoniem
22-10-2014

alles prima in orde, nette behandeling.

Anoniem
21-10-2014

goede service, vriendelijke behandeling, m.a.w. niets te klagen.

Anoniem
21-10-2014

Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam.

Anoniem
20-10-2014

Vriendelijk, deskundig personeel, afspraken worden nagekomen, altijd tijd bij een urgent probleem, een (elektrische) fiets te leen,

Linda de Boer (Hauwert)
20-10-2014

Ontvangst is keurig, persoonlijk, prijsopgave vooraf is duidelijk en bij overschrijding van de kosten wordt je gebeld met een advies en de keuze dit wel of niet uit te laten voeren.

Anoniem
20-10-2014

omdat ik helemaal geen klacht heb. En het is een heerlijk wagentje.

Mevr.Scholten
20-10-2014

Wij zijn gewoon zeer perfect bejegend en alles loopt gewoon goed ook het aanmelden via de website voor een onderhouds beurt met vervangend vervoer .

E.Jansson (Hoorn)
16-10-2014

Vriendelijk, betrokken en deskundig

Anoniem
16-10-2014

Servicegericht vriendelijk en adequaat

Anoniem
15-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.