9,1
1.873 beoordelingen

Vervangend vervoer en klantenkantoor

Toyota Botman zorgt voor jouw mobiliteit

Als jouw auto voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats staat en je wilt hierop wachten, dan zorgen we ervoor dat je gewoon het maximale uit de dag kunt halen. We houden je mobiel met gratis WiFi, een klantenkantoor, een gratis leenfiets of een huurauto tegen een scherp tarief.

Gratis WiFi

Bij ons ben je mobiel terwijl je wacht. Met jouw mobiele telefoon, tablet of laptop maak je gratis gebruik van ons WiFi-netwerk in onze mooie wachtruimte. De koffie en thee staan voor je klaar!

Klantenkantoor

Wil je ongestoord werken of bellen, dan kun je gebruikmaken van ons klantenkantoor (op de eerste verdieping) . Dit kun je aangeven bij de werkplaatsreceptionist als je een afspraak maakt.

elektrische fiets 3

Leenfietsen
Je kunt gebruikmaken van onze gratis fietsen. Wij hebben standaard fietsen en elektrische fietsen* met fietstassen. Je kunt jouw voorkeur aangeven bij het maken van een afspraak. De leenfietsen kun je de hele dag gebruiken.


*= Er wordt bij diefstal door de verzekeringsmaatschappij alleen uitbetaald als de elektrische fiets op slot staat. Ben je de sleutel kwijt, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten op jou te verhalen.

Huurauto
Daarnaast hebben wij ook diverse huurauto's voor je klaar staan. Je huurt al een auto vanaf €23,50* inclusief BTW per dag. Voor de brandstof berekenen wij €0,12 per kilometer.

*= Er geldt een eigen risico bij schade van €350,-.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met onze werkplaatsreceptionisten: 0229-548500 voor Zwaag en 0224-216676 voor Schagen.