9,1
1.851 beoordelingen

Vervangend vervoer en klantenkantoor

Toyota Botman houdt u mobiel

Als uw auto voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats staat en u wilt hierop wachten, dan zorgen we ervoor dat u gewoon het maximale uit de dag kunt halen. We houden u mobiel met gratis WiFi, een klantenkantoor, een gratis leenfiets of een vervangende auto tegen een scherp tarief.

Gratis WiFi

Bij ons bent u mobiel terwijl u wacht. Met uw mobiele telefoon, tablet of laptop maakt u gratis gebruik van ons WiFi-netwerk in onze mooie wachtruimte. De koffie en thee staan voor u klaar!

Klantenkantoor

Wilt u ongestoord kunnen werken of bellen, dan kunt u gebruikmaken van ons klantenkantoor (op de eerste verdieping) . Dit kunt u aangeven bij de werkplaatsreceptionist als u een afspraak maakt.

elektrische fiets 3

Leenfietsen
U kunt gebruikmaken van onze gratis fietsen. Wij hebben standaard fietsen en elektrische fietsen* met fietstassen. U kunt uw voorkeur aangeven bij het maken van een afspraak. De leenfietsen kunt u de hele dag gebruiken.


*= Er wordt bij diefstal door de verzekeringsmaatschappij alleen uitbetaald als de elektrische fiets op slot staat. Bent u de sleutel kwijt, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten op u te verhalen.

Huurauto
Daarnaast hebben wij ook diverse huurauto's voor u klaar staan. U huurt al een auto vanaf €23,50* inclusief BTW per dag. Voor de brandstof berekenen wij €0,12 per kilometer.

*= Er geldt een eigen risico bij schade van €350,-.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze werkplaatsreceptionisten: 0229-548500.