9,1
1.879 beoordelingen
Terug naar overzicht
Liggend 3 Joost en Peter

TOYOTA BOTMAN NEEMT LOUWMAN SCHAGEN OVER

Toyota-dealerschap in heel West-Friesland wordt vertegenwoordigd door Botman

Met ingang van 1 mei 2023 is Louwman Schagen overgenomen door Toyota Botman. Voor de klanten zal er niet veel veranderen. Zij blijven van harte welkom op het bekende adres De Fok 11 in Schagen met het vertrouwde team en de daarbij behorende goede service. Joost Schaap en Peter Botman zijn heel blij dat alle personeelsleden konden worden overgenomen en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Toyota Botman nu ook in Schagen

Het dealerschap van Toyota in de regio West-Friesland wordt vanaf mei 2023 vertegenwoordigd door Toyota Botman met vestigingen in Zwaag en nu dus ook in Schagen. Toyota Botman is ruim 50 jaar actief in West-Friesland en is in 2019 onderdeel geworden van Autobedrijven Jacob Schaap met Toyota-vestigingen in Lelystad en Dronten, waarbij er destijds voor gekozen is om de naam Botman aan te houden vanwege de goede naamsbekendheid in West-Friesland. Dit is dan ook de reden waarom Louwman Schagen Toyota Botman Schagen is gaan heten.

Mobiliteit, kwaliteit en service

Zowel Toyota Botman als Autobedrijven Jacob Schaap hebben de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Autobedrijven Jacob Schaap is al meer dan 40 jaar vertegenwoordiger van Volvo. Over de jaren breidde het bedrijf uit met Land Rover, Jaguar, Toyota en Suzuki. “Bij ons gaat kwaliteit en service beduidend verder dan de auto alleen”, aldus directeur Joost Schaap (links op de foto).

Toyota Botman en Toyota Jacob Schaap: dealers met een missie

De missie van Toyota Botman en Toyota Jacob Schaap is om de meest klantvriendelijke dealer in West-Friesland respectievelijk Flevoland te zijn. “Dat we onze missie nu ook in Schagen mogen voortzetten is fantastisch”, aldus Peter Botman (rechts op de foto), die verantwoordelijk is voor de vier Toyota-vestigingen in Zwaag, Lelystad, Dronten en Schagen. “Ons doel is om samen één team te zijn, het beste in elkaar naar boven te halen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, maar ook om samen plezier hieraan te beleven. Op die manier willen we niet alleen de meest klantvriendelijke dealer van West-Friesland en Flevoland zijn, maar ook de leukste dealer om voor te werken!”

Ichiban Award

De medewerkers van Toyota Jacob Schaap in Lelystad hebben hun missie om de meest klantvriendelijke dealer in Flevoland te zijn overtroffen. Zij zijn dit jaar 2e geworden bij de uitreiking van de Ichiban Award, een prijs die door Toyota Europa wordt uitgereikt aan de meest klantvriendelijke dealers in Nederland. Een geweldige prestatie!

Toyota Botman Schagen
De Fok 11
1742 PC Schagen
Tel.nr. 0224-216676
schagen@toyota-botman.nl
www.toyota-botman.nl.

Toyota Botman Zwaag
De Marowijne 31
1689 AR Zwaag
Tel.nr. 0229-548500
info@toyota-botman.nl
www.toyota-botman.nl