9,1
1.873 beoordelingen
Terug naar overzicht
2022_Toyota Botman_Site Header Banner_1140X380-1.jpg

Toyota Botman bestaat 50 jaar!

en dat gaan we vieren :)

Al vijftig jaar zijn we uw Toyota-dealer in West-Friesland en daar zijn we erg trots op. Deze mijlpaal laten we niet ongemerkt voorbijgaan en zullen we samen met u vieren.

Zoals op de foto hierboven te zien is, overhandigt de kleine Peter Botman de sleutel aan de burgemeester van Medemblik bij de opening. Nu 50 jaar later is Peter vestigingsmanager van Toyota Botman in Zwaag en Toyota Jacob Schaap in Lelystad en Dronten. Wie had dat 50 jaar geleden kunnen bedenken :)

Het hele jaar geven we leuke cadeaus weg. We verloten prijzen onder alle klanten die het afgelopen jaar voor onderhoud zijn geweest of een andere auto hebben gekocht. U speelt dus automatisch mee, want uw factuurnummer is uw lotnummer.

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze acties en cadeaus. Ontvangt u deze nog niet? Meld u zich dan aan en mis geen enkele actie of leuk cadeau. Eind maart verloten we de eerste cadeaus :) Het is nog even een verrassing wat dat zal zijn!

Aanmelden nieuwsbrief

In actie voor KWF Kankerbestrijding

Cadeautjes geven we met veel plezier weg, maar die willen we niet ontvangen. In plaats daarvan koppelen we een goed doel aan ons jubileum: KWF Kankerbestrijding. In het dagelijks leven worden we allemaal geconfronteerd met kanker, niet alleen onze personeelsleden en hun familie, maar ook onze klanten en leveranciers. We hopen dat veel mensen een steentje zullen bijdragen in de vorm van een gift. Er is een speciale actiepagina aangemaakt, waar u een bijdrage kunt overmaken aan KWF Kankerbestrijding en een felicitatie voor ons kunt achterlaten. Daarmee helpt u met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Namens het team van Toyota Botman en KWF Kankerbestrijding: dank u wel!

Feliciteer en doe een gift aan KWF Kankerbestrijding
2022_TOYOTA BOTMAN-50 JAAR JUBILEUM AANKONDIGINGSKAART_1.jpg
2022_TOYOTA BOTMAN-50 JAAR JUBILEUM AANKONDIGINGSKAART_2.jpg