9,1
1.879 beoordelingen
Terug naar overzicht
Dhr. Schenk winnaar Smart Home Pakket 2.jpg

‘Slimme’ prijs voor winnaar Hybrid Challenge van Toyota

In het laatste kwartaal van 2019 organiseerde Toyota de Hybrid Challenge. Deelnemers die tijdens een korte proefrit meer dan 50% van de tijd elektrisch reden, maakten kans op een Smart Home Pakket t.w.v. € 1.500,-. De heer Schenk was één van de gelukkige winnaars en hij ontving de prijs uit handen van onze verkoopadviseur Rutger Singelenberg.

Toyota Hybrid Challenge

Toyota is op weg naar ‘Zero Emission’, oftewel 0% uitstoot. Deels elektrisch rijden is een hierin een belangrijke stap en de Hybrid Challenge een laagdrempelige manier om mensen het hybrid-electric autorijden te laten ontdekken. Vanaf eind oktober stapten er dan ook 2.700 mensen in voor de Hybrid Challenge in onder meer de Toyota C-HR, Corolla Hatchback en Corolla Touring Sports. De deelnemers reden in totaal 61.638 km en over alle ritten genomen werd er gemiddeld 56% van de tijd elektrisch gereden.

Nieuwe generatie hybride

In het geval van Toyota betekent hybride rijden tot wel 50% van de tijd elektrisch rijden, zónder stekker. De hybrides zijn voorzien van een benzinemotor én een elektromotor die zichzelf onderweg weer oplaadt. De nieuwe modellen kenmerken zich door zuinigheid en kracht. Daarbij zorgt het flexibele TNGA-platform voor dynamische rijeigenschappen en draagt Toyota Safety Sense II actief bij aan de veiligheid onderweg. Met de nieuwe generatie Hybrid maakt Toyota elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Nu én in de toekomst.

Namens alle medewerkers van Toyota Botman wensen wij de heer Schenk ontzettend veel plezier met het Smart Home Pakket.