9,1
1.875 beoordelingen
Terug naar overzicht
Mirai

Maak kennis met de Toyota Mirai op 10 en 11 juni

De waterstof elektrische auto die alleen waterdamp uitstoot en de lucht zuivert

Wellicht heeft u in de media al van de nieuwe Toyota Mirai gehoord. Deze waterstof elektrische auto is al sinds 2014 op de markt en heeft als enige uitstoot waterdamp én zuivert de lucht! Bent u ook benieuwd naar de Toyota Mirai? Kom dan geheel vrijblijvend langs op donderdag 10 juni of vrijdagochtend 11 juni a.s. De Toyota Mirai staat alleen op die data exclusief voor u klaar in de showroom van Toyota Botman in Zwaag. Proefrijden is uiteraard ook mogelijk. Vanwege de grote animo werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel voor een afspraak
Voordelen van de Toyota Mirai en waterstof rijden
  • 0% schadelijke emissies: de enige uitstoot is water.

  • Actieradius van ongeveer 650 kilometer. Vorige week werd er 1.003 kilometer gereden op één tank.

  • 100% elektrisch, zonder stekker

  • Tanken in 3 tot 5 minuten

  • 12% bijtelling over de gehele aanschafwaarde (vanaf slechts € 241,- voor de zakelijke rijder)

  • Tot 2026 geen motorrijtuigenbelasting

  • Ondernemers die in 2021 een waterstofauto aanschaffen, hebben recht op een milieu-investeringsaftrek van 36% én een vervroegde afschrijving van de investering tot maximaal 75% van de aanschafprijs

Extra service: laten tanken wanneer het u uitkomt

Omdat het netwerk van waterstoftankstations nog volop in uitbreiding is in Nederland, komt Toyota met de Tankservice. Een abonnement waarmee u eenvoudig een online afspraak in het Tankservice portal maakt voor een tijdstip dat u uitkomt. Een servicemedewerker haalt uw Mirai de dag van de afspraak op om hem vol te tanken en brengt deze weer terug.

Hebben wij uw interesse gewekt? Of wilt u meer informatie en proefrijden? Bel dan met een van onze verkoopadviseurs om een afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag op donderdag 10 juni of vrijdagochtend 11 juni a.s. De Toyota Mirai is leverbaar in vier uitvoeringen vanaf € 65.995,-.

Meer info over de Toyota Mirai Rijden op waterstof Zakelijk