9,1
1.873 beoordelingen
Terug naar overzicht
22-Toyota-Aygo-X-coole-urban-crossover.jpg

Maak kennis met de nieuwe Toyota Aygo X bij Botman

Nu tot 10 jaar garantie

Vanaf 2e Paasdag staat de splinternieuwe Toyota Aygo X in de showroom van Toyota Botman. Dit model is de opvolger van de succesvolle Aygo en heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Het is een opvallend gelijnde urban crossover, uitgerust met grote 17- of 18-inch wielen en ook leverbaar in catchy carrosseriekleuren in combinatie met bi-tone lak en voor de liefhebber een cabriodak.

Luxe in het A-segment

De Aygo X is leverbaar in vijf uitvoeringen met een vanaf-prijs van 15.995 euro. Met Toyota Private Lease kunnen consumenten al instappen vanaf 249 euro per maand*. Daarnaast wordt garantie gegeven tot maar liefst 10 jaar! De verschillen ten opzichte van zijn voorganger zijn groot: niet alleen de breedte en hoogte zijn toegenomen, maar ook de bagageruimte is 60 liter groter geworden. Verder is de Aygo X leverbaar met een compleet nieuwe S-CVT automaat. Die kan worden gezien als een volwaardige automaat, iets wat zeker niet vanzelfsprekend is in het A-segment.

Onderscheiden benzinemotor

De Toyota Aygo X wordt aangedreven door de meermaals onderscheiden 1,0-liter driecilinder benzinemotor. Die is aangepast aan de strengste Europese regelgeving en voldoet aan de hoogste eisen voor wat betreft betrouwbaarheid en prestaties. Het brandstofverbruik ligt naar verwachting op slechts 4,7 l/100 km met een CO2-emissie van 107 g/km (WLTP).

Leverbaar met cabriodak

Met het elektrisch opvouwbare canvas cabriodak is in de Aygo X ‘the sky the limit’. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, die gewoonlijk alleen in premium modellen worden toegepast, is het cabriodak nog beter bestand tegen water en vuil.

Tot 10 jaar garantie

De marktintroductie van de nieuwe Aygo X gaat gepaard met een garantieprimeur: Toyota Relax. Na het verlopen van de reguliere garantie geeft Toyota Botman na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften een jaar of 15.000 kilometer garantie, oplopend tot een maximum van in totaal maar liefst 10 jaar of 200.000 kilometer. Een garantietermijn van 10 jaar is uniek voor een volumemerk in Nederland.

Leuke paasaanbieding

Op tweede paasdag is Toyota Botman geopend van 11 – 16 uur. Tijdens deze paasopening krijgt iedereen die een nieuwe Toyota of een mooi occasion koopt een dinercheque van € 150,-. Deze actie loopt door t/m 23 april 2022.

Met standaard uitgebreid veiligheidspakket

Tot slot beschikt de Aygo X standaard over een uitgebreid veiligheidspakket en behoort daarmee tot de veiligste auto in zijn klasse. Het veiligheidspakket bestaat uit de volgende systemen: Pre-Collision System met onder andere detectie van fietsers (dag) en voetgangers (dag en nacht), Adaptive Cruise Control, een waarschuwingssysteem dat ervoor zorgt dat er binnen de lijnen van de rijstrook wordt gereden, verkeersbordherkenning en als u met groot licht rijdt en er komt een tegenligger aan dan gaat het automatisch uit.

* 60 maanden en 10.000 km per jaar

Meer info