9,1
1.879 beoordelingen
Terug naar overzicht
image00008.jpeg

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Zes medewerkers 20 jaar in dienst van Toyota Botman

Tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van Toyota Botman voor onze personeelsleden en hun partners werden zes jubilarissen in het zonnetje gezet.

Op 15 april 2002 heeft Toyota Botman zijn toenmalige concullega in Hoorn overgenomen, inclusief het personeel. Nu twintig jaar later werkt er nog steeds een deel van deze groep bij Toyota Botman in Zwaag: Mark Bertrand (1e monteur), Paul de Boer (aftersales manager), Johan Mol (medewerker administratie) en Robert van Waalwijk (verkoopadviseur).

Ook Ellen Blom-Botman (hoofd administratie) is ruim 20 jaar voor ons bedrijf werkzaam. Ditzelfde geldt voor Relinda Stokkink-Hoekstra (management assistente) die in augustus 2002 in dienst trad. Peter Botman wist over iedere jubilaris uiteraard wat leuks te vertellen en hij overhandigde een mooie bos bloemen met een dinercheque erbij. Peter is een trotse vestigingsmanager: " Blij dat zoveel medewerkers na 20 jaar nog steeds met veel enthousiasme bij Toyota Botman werken".

Foto van links naar rechts: Mark Bertrand, Ellen Blom-Botman, Peter Botman, Relinda Stokkink-Hoekstra, Paul de Boer en Robert van Waalwijk. Johan Mol was helaas verhinderd op deze avond.