9,1
1.874 beoordelingen
Terug naar overzicht
Yaris 2020 3.jpg

De nieuwe Toyota Yaris: ontworpen met passie en oog voor details

Nu al te bestellen, medio september in onze showroom

De nieuwe Toyota Yaris is ontworpen om ’s werelds veiligste compacte auto te zijn. U kunt kiezen uit een zeer zuinige, zelf opladende 1.5 hybridemotor óf een van de benzinemotoren met de klassieke combinatie van betrouwbaarheid, rijplezier en kwaliteit van Toyota. Het interieur van de nieuwe Yaris is ruimer dan de compacte buitenkant doet vermoeden en beschikt over alle moderne technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt. De nieuwe Yaris staat vanaf medio september in onze showroom, maar is nu al te bestellen vanaf € 17.895,- of € 289,- als private lease.

Standaard airbag tussen de voorstoelen

Een wereldprimeur is de standaard airbag tussen de voorstoelen, zodat bestuurder en passagier elkaar niet raken in geval van een aanrijding. Daarnaast is de nieuwe Yaris gebouwd op een nieuw onderstel en dat komt tot uiting in de styling, wendbaarheid en het comfort bij langere ritten én toonaangevende veiligheid.

Korter, breder, lager en wielen op de hoeken

Waar veel andere auto’s groeien, is de lengte van de Yaris iets afgenomen, maar is de wielbasis juist toegenomen, waardoor de wielen krachtig op de hoeken van de carrosserie staan. De nieuwe Yaris weet zich hiermee in stedelijke gebieden makkelijk te manoeuvreren, terwijl het interieur ruim en comfortabel is. De extra breedte draagt ook bij aan het nieuwe, meer dynamische design van de Yaris, evenals de langere motorkap en de verder naar achteren geplaatste A-stijlen.

Apple CarPlay1 en Android Auto2 beschikbaar

Het ruime, lichte interieur bevat materialen van hoge kwaliteit zoals bij het instrumentarium. Het centrale touchscreen, het TFT kleurendisplay en de 10-inch head-up display in kleur (optioneel) voorziet de bestuurder van belangrijke informatie. Hij wordt hierbij zo min mogelijk afgeleid voor een maximale focus op de verkeerssituatie. Apple CarPlay1 en Android Auto2 is ook beschikbaar op de nieuwe Toyota Yaris.

Ruim 20 procent zuiniger, 15 procent meer vermogen

De benzinemotor heeft een uitstekende, hoge thermische efficiency van 40 procent. Mede hierdoor is de nieuwe Yaris Hybrid meer dan 20 procent zuiniger dan zijn voorganger. Ook de CO2-uitstoot daalde met meer dan 20 procent. Tegelijkertijd nam het gecombineerde vermogen toe met ongeveer 15 procent. De nieuwe hybride aandrijflijn is compacter en lichter. De kleinere afmetingen dragen bij aan de hogere prestaties en meer interieurruimte in de nieuwe Yaris.

Veiligheid: Toyota Safety Sense 2

Toyota beschouwt veiligheid als iets waarop u recht heeft. Daarom is de nieuwe Yaris de veiligste die Toyota ooit maakte en standaard uitgerust met het actieve veiligheidspakket Toyota Safety Sense 2.

Prijs nieuwe Yaris

De nieuwe Yaris staat vanaf medio september in onze showroom, maar is nu al te bestellen. De prijs begint bij € 17.895,- of als private lease vanaf € 289,- per maand.

Prijzen en specificaties Meer info