9,1
1.868 beoordelingen
Terug naar overzicht
Boesten.jpg

500.000 km. op de teller van de Toyota Prius

Dat moet natuurlijk worden gevierd!

Op 11 november 2020 hebben wij mevrouw Boesten in het zonnetje gezet. Zij heeft met haar Toyota Prius maar liefst 500.000 kilometer gereden. Voor ons reden genoeg om een klein feestje te vieren.

De familie Boesten kreeg 14,5 jaar geleden de sleutels van hun splinternieuwe Prius overhandigd. Doordat mevrouw Boesten zo’n 35.000 km per jaar rijdt, bereikte de kilometerstand van de Prius vorige maand een half miljoen! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij konden laten gaan. De auto werd volledig gepoetst en weer glimmend meegegeven. Samen met haar man ontving mevrouw Boesten uit handen van Peter Botman ook nog een mooie bos bloemen en een heerlijke taart.

Toe aan een andere auto is mevrouw Boesten niet. Nog steeds rijdt ze met veel plezier in haar Prius. Toyota staat niet voor niets voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dat wordt ook nu weer eens bewezen.

Wij wensen de familie Boesten nog veel veilige kilometers toe!

Occasions

Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons totale occasionaanbod! Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie