Over ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

TOYOTA Botman: uw WEST-FRIESE dealer!

De wensen en behoeften van onze klanten zijn het uitgangspunt voor alle activiteiten van TOYOTA Botman. Onze missie is de meest klantvriendelijke dealer in West-Friesland te zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat het merk Toyota garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Maar ook ons personeel zal er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen.

Vanaf 1 oktober 2019 wordt Toyota Botman voortgezet door Autobedrijven Jacob Schaap B.V. 
Joost Schaap is de nieuwe directeur en Peter Botman krijgt de dagelijkse leiding in handen. Alle personeelsleden zijn overgenomen, dus voor u als klant of relatie zal er niet veel veranderen. 

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en onze medewerkers staan voor u klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Voor de aankoop van nieuwe Toyota's of een betrouwbare occasion, (private) lease, financieringen en  verzekeringen heten wij u graag welkom in onze vestiging in Zwaag aan De Marowijne 31, waar wij u optimaal kunnen bedienen bij het bekijken en beleven, maar ook proefrijden in de auto van uw keuze. 

Graag tot ziens!

Peter  Botman en Joost Schaap