9,1
1.879 beoordelingen
Highlander-Business

Toyota Highlander Business Edition

Nu vanaf € 71.495,- of € 476,- netto bijtelling p/m*

Plan een proefrit Brochure aanvragen

Maak kennis met Toyota’s ultieme hybride SUV: de Highlander Business/Business Plus. Kies voor een zee aan ruimte, indrukwekkende prestaties en slimme innovaties waarmee u altijd ‘connected’ bent. Bereik moeiteloos elke bestemming en rijdt bovendien deels elektrisch. Zónder stekker. Slimmer zakendoen? Nu vanaf € 71.495,- of € 476,- netto bijtelling p/m

Highlander-Business-exterieur-zijkant
Waarom kiezen voor de Highlander Business Edition?

De Toyota Highlander is standaard al een SUV van wereldformaat. Maar als Business Edition is hij ook nog eens volledig afgestemd op uw zakelijke wensen. Met extra’s die uw veiligheid en comfort verhogen. Dankzij de krachtige hybride aandrijflijn met standaard automaat rijdt u tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. Goed voor een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot. Comfortabel en groots zakendoen met oog voor de toekomst? Ervaar dan de klasse van de Highlander Business Edition.

Highlander-2.5-Hybrid-Business-Plus_interior_2_1920x1080
De voordelen van zakelijk hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot 
Extra’s op de Highlander Business Edition 

De Business Edition van onze imposante SUV is uitgerust met stijlvolle 18” lichtmetalen velgen. Minder opvallend, maar niet minder fraai is het Toyota Safety Sense 2.5 veiligheidssysteem. Dat helpt u nog zorgelozer van A naar B met features als Lane Trace Assist, Pre-Collision System en Adaptive Cruise Control. En dankzij de standaard achteruitrijcamera is inparkeren eenvoudiger dan ooit. Andere plezierige extra’s op de Business Edition zijn Apple Carplay/Android en het 8” Toyota Touch® 2 multimediasysteem. Daarmee vindt u o.a. moeiteloos elke bestemming en bent u altijd ‘connected’ met uw favoriete apps en playlists.

Highlander-2.5-Hybrid-Business-Plus_interior_3_1920x1080
Nóg completer: de Highlander Business Plus

De meest luxe zakelijke uitvoering van de Highlander herkent u aan de 20” lichtmetalen velgen. Aan boord van de Business Plus Edition geniet u onder meer van zwartlederen bekleding en een JBL premium audiosysteem met 9 speakers én subwoofer. Zo zuiver heeft u uw favoriete artiesten nog nooit gehoord. Verder is deze Toyota Highlander uitgerust met het 8” Toyota Touch® 2 Go Plus multimediasysteem. Meer ontdekken?

Brochure aanvragen

Disclaimer

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 36,97% inkomstenbelasting.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 30-09-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.