9,1
1.879 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-C-HR-Prologue-exterieur-schuin-bovenaanzicht.jpg

Toyota C-HR Prologue

Krachtig DNA, nog sterker

Met zijn compromisloze design en dynamische rijeigenschappen stond de eerste generatie van de Toyota C-HR aan de wieg van een nieuw segment. De C-HR durft op te vallen in het straatbeeld, evenals de mensen die erin rijden. Als toekomstig icoon veroverde hij vanaf de allereerste dag de harten van vele duizenden consumenten in heel Europa, zonder uitzondering liefhebbers die lang hadden gewacht op een auto die rebelleert tegen de gevestigde orde.

Maar het succes van de Toyota C-HR bracht ook een uitdaging met zich mee. Hoe gaan we verder met een auto die korte metten maakt met bestaande conventies. Kan een auto die synoniem staat voor rijplezier en eigenzinnigheid nog worden verbeterd? Met de Toyota C-HR Prologue is het antwoord op die vraag duidelijk: jazeker!

Waar twee werelden samenkomen

De Toyota C-HR Prologue  is een onverschrokken evolutie van het oorspronkelijke design, maar deelt duidelijk hetzelfde DNA. Het studiemodel voelt meer aan als een coupé, maar heeft meer ruimte in het interieur. Zijn spannende lijnen en oppervlakken vinden een balans tussen strak en vloeiend, waarmee een design ontstaat dat niet alleen futuristisch is, maar ook onmiskenbaar bij de C-HR hoort.

Toyota-C-HR-Prologue-exterieur-voor-schuinaanzicht.jpg
Toyota-C-HR-Prologue-exterieur-schuin-bovenaanzicht-zilver.jpg
Strak en organisch

Met zijn vloeiende oppervlakken lijkt de Toyota C-HR Prologue ook bij stilstand in beweging te zijn. Deze symbiose komt tot uitdrukking in een design waarin strakke, precieze lijnen samensmelten met fraai gevormde, organische vormen. Met sterke karakterlijnen maakt de Toyota C-HR Prologue een enorme visuele impact.

Uniek en onvergetelijk

Het HAMMERHEAD front komt voort uit samenhangende vormen en markante verlichting. Aan de voorzijde doet de Toyota C-HR Prologue denken aan de natuurlijke, spannende elegantie van een haai. Dit integrale thema, dat zichtbaar is in de gehele carrosserie geeft het studiemodel een unieke esthetiek die met niets te vergelijken is.

Toyota-C-HR-Prologue-exterieur-range-bovenaanzicht-lampen.jpg
Toyota-C-HR-Prologue-exterieur-zijkant.jpg
Bi-tone en meer

De C-HR Prologue onderscheidt zich met Sulphur als derde kleuraccent naast het reeds contrasterende Metal Silver en Carbon Black. Met zijn onverschrokken en zelfverzekerde design is hij vanaf het eerste begin gemaakt om op te vallen. De toekomst is hier – bent u er ook?

De toekomst is nu

Met de nieuwe Toyota C-HR Prologue presenteren we nu een eerste – maar zeer realistische – visie op een auto die binnenkort te zien zal zijn op de Europese wegen. De Toyota C-HR Prologue is meer dan zomaar een studiemodel en blijft trouw aan het onconventionele karakter van het origineel.

Houd me op de hoogte