Toyota Fabrieksgarantie

Toyota Fabrieksgarantie

Standaard 3 jaar of tot 100.000 kilometer

Met een Toyota schaft u een degelijke en betrouwbare auto aan. Dat weten we zeker. En garanderen we zelfs. Daarom ontvangt u standaard 3 jaar of tot 100.000 kilometer volledige fabrieksgarantie.

Met volledige fabrieksgarantie heeft u de zekerheid dat uw Toyota gratis hersteld wordt wanneer zich toch een materiaal- of constructiefout voordoet. De enige voorwaarde is dat uw Toyota onderhouden is volgens de fabrieksgarantie. Een mooie extra is dat u nu bij onderhoud gratis Pechhulp ontvangt t.w.v. €95,-.

Toyota fabrieksgarantie

  1. Standaard 3 jaar of tot 100.000 kilometer
  2. Gratis herstel van defect bij materiaal- of constructiefout (normaal gebruik)
  3. Extra voordeel bij onderhoud: gratis Pechhulp service t.w.v. € 95,-

Waar heeft u precies garantie op?

Garantie krijgen is altijd fijn, maar waar heeft u precies garantie op? De Toyota fabrieksgarantie bestaat uit 3 onderdelen.

Basisgarantie
U heeft drie jaar basisgarantie. Dit is gerekend vanaf de datum waarop de Toyota op naam van de berijder gezet wordt of tot 100.000 kilometer indien dit eerder wordt bereikt. Als uw Toyota een defect heeft dat veroorzaakt wordt door een materiaal- of constructiefout, kunt u terugvallen op de basisgarantie.

Lakgarantie
U heeft ook drie jaar lakgarantie. Dit is garantie op carrosseriedelen (zoals bijvoorbeeld de motorkap) tegen oppervlakteroest en lakdefecten als gevolg van een materiaal- of constructiefout.

Carrosseriegarantie
U heeft maar liefst 12 jaar garantie op de carrosserie. Als uw Toyota van binnenuit gaat doorroesten als gevolg van een materiaal- of constructiefout, kunt u terugvallen op deze garantie.

Uitzonderingen hierop:
Lakgarantie bij de laadbak van de Toyota HiLux en Dyna (hiervoor geldt een periode van één jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers). Voor de Proace, Hilux, Dyna en Landcruiser is carrosseriegarantie zes jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers. Op de laadbak van de Hilux en Dyna geldt 3 jaar garantie tegen doorroesten, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Garantie afgelopen, wat dan?

Als uw garantie is afgelopen is dat geen probleem. U kunt nog 1 of 2 jaar Extra Garantie aanschaffen. Meer info

Garantie op Toyota occasion

Wist u dat de garantie overdraagbaar is? Dit betekent dat als u een gebruikte Toyota bij Toyota Botman koopt waar nog garantie op zit, u de garantie overneemt (voor de resterende tijd).