Toyota Extra Garantie

Toyota Extra garantie

Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar

Is uw officiële fabrieksgarantie van 3 jaar afgelopen? Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar. Uw voordelen: geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico.

Waarom Toyota Extra garantie?

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op een nieuwe Toyota. Na afloop kunt u met Extra garantie deze periode verlengen met 1 of 2 jaar. Met de Extra garantie heeft u geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico. De garantie is bovendien overdraagbaar en heeft dus een positieve invloed op de waarde van uw Toyota bij verkoop. U kunt kiezen voor een extra garantieperiode van 12 of 24 maanden, met een ruim aantal te rijden kilometers.

Toyota Extra garantie

  1. Geen eigen risico en onverwachte reparatiekosten
  2. Overdraagbaar bij de verkoop
  3. Vanaf € 199,- (Gebaseerd op 12 maanden Aygo)

Wat valt onder Toyota Extra Garantie?

Toyota Extra Garantie dekt de kosten die voortvloeien uit het plotseling uitvallen van mechanische en elektrische onderdelen of accessoires. Reparaties aan bijvoorbeeld de motor of het elektrische systeem worden vergoed. Kosten als gevolg van het gewone onderhoud of slijtage zoals bijv. het vervangen van ruitenwisserbladen of remblokken vallen niet onder extra garantie.

Heeft u een probleem? Dan gaat u natuurlijk naar Toyota Botman. Op vertoon van uw polisblad wordt de reparatie voor u uitgevoerd. Zonder eigen risico en zonder rekening na afloop.

Voor wie is deze garantie ideaal?

Extra garantie is aan te vragen voor Toyota’s tot 3 jaar oud en met maximaal 100.000 kilometer op de teller. U kunt kiezen voor een extra garantieperiode van 12 maanden (of tot max. 130.000 km) of van 24 maanden (of tot max. 160.000 km).

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de Toyota Extra Garantie in?
De Toyota Extra Garantie gaat in op de dag dat de officiële standaard fabrieksgarantie afloopt. Dit is 3 jaar na aflevering van de nieuwe Toyota of zoveel eerder als de kilometerstand van 100.000 is bereikt. Overigens moet u wel vóór afloop van deze fabrieksgarantie laten weten dat u prijs stelt op extra garantie en de kosten hiervan aan Toyota Botman hebben voldaan.

Wie verleent de Toyota Extra garantie?
U betaalt uw premie direct en rechtstreeks aan Toyota Botman. Wij zullen de premie aan Bovemij Financiële Diensten overdragen.

Hoe lang is de Toyota Extra Garantie geldig?
Afhankelijk van de gekozen looptijd is het contract dat u heeft afgesloten 12 maanden extra garantie (of tot max. 130.000 km) of van 24 maanden extra garantie (of tot max. 160.000 km) geldig.

Zijn er reparatiekosten?
Indien u een mankement constateert, kunt u rechtstreeks met Toyota Botman contact opnemen. Wij kunnen u adviseren hoe te handelen om te voorkomen dat de schade erger wordt. Probeer ook zo snel mogelijk het mankement te laten verhelpen. Elke reparatie die onder extra garantie valt, wordt voor u gratis uitgevoerd (arbeidsloon en onderdelen). Als er in het buitenland kosten gemaakt moeten worden, zult u deze eerst zelf moeten betalen. Echter, terug in Nederland kunt u deze kosten vergoed krijgen. Maak samen met Toyota Botman een declaratie; wij kunnen u daarbij goed helpen.

Wat gebeurt er als ik mijn Toyota verkoop?
Toyota Extra Garantie heeft een gunstige invloed op de waarde van uw Toyota wanneer u besluit deze te verkopen tijdens de extra garantieperiode. Het enige wat wij van u vragen is dat uw Toyota wordt onderhouden volgens de richtlijnen van de fabriek.

Downloads

Toyota Extra Garantie: voorwaarden
Toyota Extra Garantie: tarieven