Rijklaarmaakkosten

Rijklaar maken BOVAG-occasion door Toyota Botman

De prijs van elke occasion is inclusief rijklaarmaakkosten. 

Op elke Toyota Plus occasion ontvangt u standaard de onderstaande services:
 • Tot 12 of 24 maanden BOVAG-garantie inclusief garantie op slijtagegevoelige onderdelen
 • Nieuwe APK bij aflevering
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
 • Pechhulp in bijna heel Europa
 • Volledige afleverbeurt
 • Bandenprofiel van minimaal 3 millimeter
 • Distributieriem vooraf vervangen als deze binnen 10.000 km vervangen moet worden (indien aanwezig: de meeste Toyota's hebben geen distributieriem)
 • Gratis computerupdate van het Motor Management Systeem
 • Halve tank brandstof
 • Tenaamstelling nieuwe auto, aanvragen motorrijtuigenbelasting en vrijwaren huidige auto
 • Interieur reinigen en lak polijsten en in de was zetten

Garantie tot 24 maanden op hybride Toyota’s
De kwaliteit van onze hybride auto’s is ongeëvenaard. Daarom kunt op een Toyota Plus hybride occasion tot 24 maanden garantie krijgen. Al onze Toyota dealers zijn officieel BOVAG gecertificeerde bedrijven waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste hybride occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw hybride Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Garantie tot 12 maanden op non-hybride Toyota’s
Omdat een gebruikte Toyota minstens zo goed is als een nieuwe krijgt u tot wel 12 maanden garantie. Ook profiteert u van alle zekerheden van BOVAG. Al onze Toyota dealers zijn officieel BOVAG gecertificeerde bedrijven waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Nieuwe APK bij aflevering
Als uw Toyota Plus occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar), zal uw Toyota dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken. 

RDW gecontroleerde kilometerstand
Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met het tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem.
 
24/7 Pechhulp in heel Europa
Iedere koper van een Toyota Plus occasion heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km.

Volledige afleverbeurt 
Op het moment dat uw occasion aan u wordt afgeleverd, heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van remblokken) dan zullen wij dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Banden
Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 3 millimeter! Een normaal BOVAG- bedrijf hanteert een minimumgrens van 1,8 mm.

Distributieriem (indien aanwezig) 
Het tijdig vernieuwen van de distributieriem is kostbaar, maar noodzakelijk om ernstige motorschade te voorkomen. Als de distributieriem binnen 10.000 km. moet worden vervangen, zal Toyota Botman dit vóór aflevering uitvoeren. 

Gratis computerupdate van het Motor Management Systeem 
Bij elke Toyota controleren wij of deze de laatste update van het Motor Management Systeem heeft gehad. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verouderd of verkeerd afgesteld Motor Management Systeem. Dit kan alleen gedaan worden door de Toyota-computer bij officiële dealers zoals Toyota Botman. Deze computer is verbonden met Toyota Europa en uploadt automatisch het nieuwste Motor Management Systeem.

Brandstof 
Elke occasion wordt afgeleverd met een halve tank brandstof.

Tenaamstelling 
Als RDW-gemachtigde zorgen wij ervoor dat het kenteken tenaamgesteld wordt. U ontvangt dan thuis het nieuwe kentekenbewijs op credit card formaat. Daarnaast verzorgen wij de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting en wordt een eventuele inruilauto overgeschreven met een origineel RDW-vrijwaringbewijs.

Interieur & Lak 
Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd met bekledingsreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. De lak wordt gepolijst, in de was gezet en eventuele kleine beschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Daarnaast wordt het dashboard in speciale lotion gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.


Hebt u nog vragen, bel gerust met ons verkoopteam:
Medemblik 0227-545404
Zwaag 0229-548500

of mail naar: vraag@toyota-botman.nl.