Hybride Zekerheid Controle

Hybride Zekerheid Controle

Laat uw Toyota hybride ook na de fabrieksgarantie controleren

Gedurende de fabrieksgarantie van uw hybride Toyota controleert Toyota Botman de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt. Na deze periode raden wij u aan zelf aan te geven dat u een Hybride Zekerheid Controle wilt laten uitvoeren. Deze Hybride Zekerheid Controle is alleen mogelijk bij Toyota.

 
Voordelen Hybride Zekerheid Controle:
 √            Controle van het hybride component
 √            U ontvangt een overdraagbaar certificaat
 √            Extra zekerheid op uw hybride batterij bij een defect
 √            Alleen mogelijk bij uw Toyota dealer
 
Certificaat Hybride Zekerheid Controle
De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in uw auto. Wij kijken alles goed na. Als een onderdeel extra aandacht nodig heeft, bespreken we dat uiteraard eerst met u. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een certificaat. Dit certificaat geeft u extra zekerheid op uw hybride batterijpakket. Mocht het hybride batterijpakket niet optimaal functioneren? Dan wordt dat kosteloos opgelost.
 
Wanneer de Toyota hybride laten controleren?
Alle onderdelen van het hybridesysteem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km (wat als eerste wordt bereikt). Binnen deze periode of kilometers wordt Hybride Zekerheid Controle standaard kosteloos uitgevoerd bij een onderhoudsbeurt.
 
Na 5 jaar of 100.000 km raden wij u aan zelf aan te geven dat u een Hybride Zekerheid Controle wilt laten uitvoeren. Als uw Toyota onderhoud heeft gehad bij de Toyota-dealer en de Hybride Zekerheid Controle is uitgevoerd, dan krijgt u tot 10 jaar garantie op het hybride batterijpakket. Mocht er deze periode een probleem zijn, dan wordt dit kosteloos gerepareerd dankzij uw certificaat.
 
Heeft u nog vragen? Mail of bel ons!