Auto voor de Zaak

Auto voor de Zaak

Als ondernemer of wagenparkbeheerder weet u dat de auto van de zaak meer is dan een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Zeker in deze tijd zijn kostenbesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Bij Toyota vinden we dat een auto van de zaak ook echt moet werken voor de zaak. Op de site autovoordezaak.nl vindt u alle voordelen die een Toyota voor de zaak ondernemers, wagenparkbeheerders en werknemers te bieden heeft.

Autokosten in de top 3

Autokosten staan in de top drie van kosten binnen een onderneming. Logisch dus dat u met een kritisch oog kijkt naar de ontwikkeling van de kosten van uw wagenpark. De hybride modellen van Toyota behoren tot 's werelds zuinigste benzineauto's en kunnen u een forse kostenbesparing opleveren.

Lage brandstof- en onderhoudskosten en hoge restwaardes

Naast de lage brandstofkosten bent u met Toyota ook verzekerd van hoge restwaardes en lage onderhoudskosten. Toyota scoort niet voor niets in het gerenommeerde TÜV- onderzoek al jarenlang een bijzonder hoge score op het punt betrouwbaarheid. De onderhoudskosten van onze hybride modellen zijn verder bijzonder laag door het ontbreken van onderhoudsgevoelige onderdelen, zoals de distributieriem en startmotor. Bovendien gaan de remmen veel langer mee en heeft de batterij zelfs geen onderhoud nodig, maar gaat wel een autoleven lang mee.

Dit alles resulteert er in dat hybride rijden vaak vele malen voordeliger uitpakt dan het rijden in een diesel. Bereken op de site wat een overstap naar Toyota’s uw bedrijf ongeveer kan opleveren.

Meer info