Voorwaarden Voordeelpas

Voorwaarden TOYOTA Botman Voordeelpas

 • Onderhoud wordt uitgevoerd door TOYOTA Botman
  Uw Toyota wordt door TOYOTA Botman onderhouden volgens de standaard of complete  onderhoudsbeurt, ook gedurende de fabrieksgarantieperiode. Budget onderhoud geeft geen recht op een TOYOTA Botman Voordeelpas.
 
 • Geldigheid
  De geldigheid van de TOYOTA Botman Voordeelpas loopt samen met die van de Toyota Pechhulppas dus km- en looptijd staat gelijk aan onderhoudsinterval.
 
 • Gratis 24 uurs Europese pechhulp (incl. pechhulp in uw woonplaats)
  Als u uw Toyota laat onderhouden met de standaard of complete onderhoudsbeurt, wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Zo geniet u van alle zekerheid onderweg.
 
 • Gratis APK in combinatie met een standaard of complete beurt
  Tijd voor een APK-keuring? Als pashouder betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten tijdens een onderhoudsbeurt. Komt u apart langs voor alleen een keuring, dan betaalt u het vaste lage tarief van slechts € 29,95.
 
 • Gratis montage van lampjes (buitenzijde)
  Doet één van uw lichten het niet meer? Grote kans dat het tijd is om het lampje te vervangen. Wij vervangen dit kosteloos voor onze loyale klanten. U betaalt wel het lampje en niet de montage. Geldt niet als er een permanent defect is aan uw verlichting. Xenon, gasontlading, LED-lampen, dagrijlampen, preventieve vervanging en achterliggende (elektrische) mankementen vallen buiten deze service. Ook interieurverlichting valt niet onder de service.
   
 • Gratis bijvullenvloeistoffen
  Moet uw motorolie worden bijgevuld? Of de ruitenvloeistof is op? Wij vullen vloeistoffen gratis bij. Motorolie (max. 1 liter), ruitensproeiervloeistof, remvloeistof en koelvloeistof. De service omvat het op peil brengen van het vloeistofniveau. Wanneer een auto aanwijsbare technische mankementen heeft waardoor vloeistoffen bovenmatig snel worden verbruikt, vervalt deze service. Vloeistoffen tijdens onderhoud zijn niet inbegrepen.
   
 • Gratis sterreparatie voorruit
  Een klein sterretje in uw ruit kan grote gevolgen hebben. Laat deze tijdig én gratis door ons repareren, zodat u weer veilig de weg op kunt. Indien u hiervoor verzekerd bent, wordt de reparatie wel bij de verzekeringsmaatschappij geclaimd, mits dit geen nadelige gevolgen heeft voor uw no-claim.
 
 • Gratis batterij sleutel
  De batterij van de sleutel wordt gratis vervangen en gemonteerd als deze echt leeg is, niet preventief.
 
 • Gratis gebruik aanhangwagen met huif 
  De aanhangwagen kan voor maximaal drie dagen worden geleend. U betaalt een borg van €100,-

 
De voordeelpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
De Bovag-leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.