Pechhulp

Pechhulpservice, gratis weer snel op weg

Bij de aankoop van een nieuwe Toyota is gratis Toyota Pechhulp in vrijwel geheel Europa inbegrepen. Als u uw Toyota laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn bij Toyota Botman  dan wordt de Toyota Pechhulp verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt wanneer u kiest voor de onderhoudspakketten Standaard of Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget kan Toyota Pechhulp additioneel worden aangeschaft.
 
Bij gedegen onderhoud kan Toyota ervoor zorgen dat de kans op autopech minimaal is. Als u onverhoopt toch pech heeft, helpt Toyota Pechhulp u weer snel op weg. In uw woonplaats, in Nederland en in bijna heel Europa.
 
Dit regelt Toyota Pechhulp voor u:

  • Uw thuisreis of, afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats, een vervangende auto indien de reparatie aan uw Toyota langer dan een dag duurt.

  • De transport van uw auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer en indien noodzakelijk extra onderdelen.

  • Bij ziekte in het buitenland een chauffeur om uw passagiers naar de geplande bestemming te brengen.

 
Toyota Pechhulp telefoonnummers
U bent in Nederland, bel het gratis nummer 0800 - 22 00 025
U bent in het buitenland, bel het nummer: 0031 20 - 59 29 836 (vanuit Finland: 99031 20 - 59 29 836)
 
Meer informatie
Neem voor meer informatie over Toyota Pechhulp en/of de bijbehorende voorwaarden contact op met onze werkplaatsreceptionist of kijk op www.toyota.nl. U kunt ook contact opnemen met het Toyota Informatie Center: 0800-0369 (gratis). Op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.