Hybride Zekerheid Controle

Hybride Zekerheid Controle

Laat uw Toyota hybride ook na de fabrieksgarantie controleren

Gedurende de fabrieksgarantie van uw hybride Toyota controleert de dealer de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan € 39.95 in combinatie met onderhoud. De Hybride Zekerheid Controle is alleen mogelijk bij Toyota en zit standaard in de onderhoudspakketten Standaard en Compleet.

Voordelen Hybride Zekerheid Controle:
 √    Max € 39,95 i.c.m. onderhoud 
 √    U ontvangt een overdraagbaar certificaat 
 √    Alleen mogelijk bij de Toyota dealer 
 √    Ook los uit te voeren voor niet meer dan € 69,95
 
Certificaat Hybride Zekerheid Controle
De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in uw auto. Wij kijken alles goed na. Als een onderdeel extra aandacht nodig heeft, bespreken we dat uiteraard eerst met u. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een certificaat. Dit certificaat geeft u extra zekerheid op uw hybride batterijpakket. Mocht het hybride batterijpakket niet optimaal functioneren? Dan wordt dat kosteloos opgelost.
 
Wanneer de Toyota hybride laten controleren?
Alle onderdelen van het hybride systeem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km. Wij adviseren u om voor een onderhoudsbeurt te kiezen voor de onderhoudspakketten Standaard of Compleet, daarbij wordt de hybride technologie van uw Toyota meteen gecontroleerd met een Hybride Zekerheid Controle.
 
Maar liefst 15 jaar garantie!
Na 5 jaar of 100.000 km raden wij u aan zelf aan te geven dat u een Hybride Zekerheid Controle wilt laten uitvoeren. Als uw Toyota onderhoud heeft gehad bij de Toyota-dealer en de Hybride Zekerheid Controle is uitgevoerd, dan krijgt u tot maar liefst 15 jaar garantie op het hybride batterijpakket. Mocht er deze periode een probleem zijn, dan wordt dit kosteloos gerepareerd dankzij uw certificaat.
 
Heeft u nog vragen? Mail of bel ons!