Service

Service

TOYOTA Botman: uw West-Friese dealer

Extra services komt u op vele manier binnen ons bedrijf tegen. U profiteert als trouwe klant van vele voordelen door de TOYOTA Botman Voordeelpas. Daarnaast beschikken wij over (elektrische) leenfietsen, die klanten gratis kunnen gebruiken als hun auto voor onderhoud in de werkplaats staat.

Wij beschikken ook over diverse modellen huurauto's. Onze werkplaatsreceptionist kan u over de prijzen informeren. U betaalt naast de huur van de auto ook de brandstof en er geldt een eigen risico in geval van schade van € 250,- per gebeurtenis. 

Daarnaast kunnen klanten onze aanhangwagen met huif lenen. 

Onderhoud en onderhoudsprijzen

TOYOTA Botman is officieel Toyota-dealer. Wij zijn daardoor het uitgelezen adres voor het onderhoud aan uw Toyota. U bent verzekerd van uitstekend geschoold personeel dat met vakkundige kwaliteit uw auto onderhoudt met originele onderdelen. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold en kent daardoor uw auto van binnen en van buiten.

Doordat wij officieel dealer zijn, hebben wij de meeste onderdelen gewoon op voorraad en anders zijn de onderdelen binnen 24 uur aanwezig. Dit staat garant voor een snelle reparatie met betrouwbare onderdelen.

Daarnaast hanteert Toyota vaste onderhoudsprijzen, zodat u vooraf weet wat een onderhoudsbeurt gaat kosten.

Ook is het mogelijk om bij aanschaf van een nieuwe Toyota het Toyota Service Plan af te sluiten. U kunt dit plan afsluiten voor de komende vier of vijf jaar en dan betaalt u een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, APK, pechhulp en hybride zekerheid controle en voordeliger dan het los afnemen van de genoemde onderdelen.  Meer info