Service

Service

TOYOTA Botman: extra service van uw West-Friese dealer

Extra services komt u op vele manier binnen ons bedrijf tegen. U profiteert als trouwe klant van vele voordelen door de TOYOTA Botman Voordeelpas. Daarnaast beschikken wij over leenfietsen, maar ook over elektrische leenfietsen, die klanten gratis kunnen gebruiken als hun auto voor onderhoud in de werkplaats staat.

Mocht u een leenauto willen tijdens het onderhoud van uw auto, dan is dat ook mogelijk. Er zijn diverse modellen. Onze werkplaatsreceptionist kan u over de prijzen informeren. U betaalt naast de huur van de auto ook de brandstof. Er geldt een eigen risico in geval van schade van € 250,- per gebeurtenis. 

Daarnaast kunnen klanten onze aanhangwagen met huif lenen. 

Ook de informatievoorziening over diverse onderwerpen vindt u op deze pagina terug. Hierbij kunt u denken aan bluetooth-apparatuur, Toyota Touch-systemen en onze pechhulp.

Onderhoud en onderhoudsprijzen

TOYOTA Botman is officieel Toyota-dealer. Wij zijn daardoor het uitgelezen adres voor het onderhoud aan uw Toyota. 

U bent verzekerd van uitstekend geschoold personeel dat met vakkundige kwaliteit uw auto onderhoudt met originele onderdelen. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold en kent daardoor uw auto van binnen en van buiten.

Doordat wij officieel dealer zijn, hebben wij de meeste onderdelen gewoon op voorraad en anders zijn de onderdelen binnen 24 uur aanwezig. Dit staat garant voor een snelle reparatie met betrouwbare onderdelen.

Daarnaast hanteert Toyota vaste onderhoudsprijzen, zodat u vooraf weet wat een onderhoudsbeurt gaat kosten.