Social Media

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

Social Media, blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws over Toyota Botman: volg ons via Twitter, Facebook, LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons via Twitter
 
Wie beschikt over een Twitter-account mist nooit het laatste nieuws over Toyota Botman. Via Twitter houden wij onze volgers op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Ook onze aanbiedingen op de verschillende modellen van Toyota en de vacatures die binnen Toyota Botman beschikbaar zijn worden via Twitter verspreid. Tevens gebruiken we Twitter om onze volgers van een aantal tips over hun Toyota en over het gebruik en het onderhoud van hun Toyota te voorzien.

Word fan van Toyota Botman op Facebook
 
Ook informeren wij onze klanten via onze Facebook pagina over de laatste ontwikkelingen binnen Toyota Botman. Daarnaast is er op onze Facebook pagina een speciale actiepagina ingericht waarop de te winnen prijzen worden aangekondigd.

Connect op LinkedIn
 
Natuurlijk kunnen we ook niet ontbreken op LinkedIn. Op LinkedIn hebben wij een company page aangemaakt zodat onze klanten Toyota Botman ook op LinkedIn kunnen terugvinden. Ook een aantal medewerkers van Toyota Botman zijn op deze pagina te vinden. Daarnaast wordt onze company page ingezet om de vacatures binnen de verschillende vestigingen van ons bedrijf te verspreiden.

YouTube-kanaal
 
Ook op YouTube heeft Toyota Botman een eigen pagina. Dit kanaal geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een kijkje te geven in de wereld van Toyota Botman. Alle commercials van Toyota zijn op deze pagina te vinden en ook onze eigen commercials zijn op deze pagina opgenomen.