Nieuwe klant aanbrengen

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

Nieuwe klant aanbrengen

Breng een nieuwe klant aan en ontvang een WAARDEBON van 100 euro!


Geen betere reclame dan mond-tot-mond-reclame. Onze eigen klanten zijn de beste ambassadeurs van ons bedrijf. Als u een nieuwe klant naar Toyota Botman verwijst, dan stellen wij een zeer aantrekkelijke beloning in het vooruitzicht.
 
Print het aanmeldformulier, vul uw gegevens in én de gegevens van degene die geïnteresseerd is in een nieuwe Toyota of in een van onze occasions. Stuur vervolgens het formulier naar ons op: De Marowijne 31, 1689 AR  Zwaag óf scan het formulier en mail naar: info@toyota-botman.nl. Wij maken dan een afspraak met de nieuwe klant voor het opstellen  van een vrijblijvende offerte.
 
Waardebon van 100 euro
Als naar aanleiding van deze offerte de auto gekocht wordt door de nieuwe klant, dan ontvangt u een waardebon van € 100. U kunt kiezen uit een VVV Dinercheque óf een waardebon van Toyota Botman die u kunt besteden aan onderhoud of accessoires. U krijgt van ons bericht wanneer de bon kan worden opgehaald. 

Actievoorwaarden:
  • Minimaal aanschafbedrag van € 4.500,--.
  • Uitsluitend bestaande klanten van Toyota Botman kunnen nieuwe klanten aanbrengen.
  • Uw aanmelding voor een nieuwe klant moet ingeleverd zijn voordat het contract wordt opgesteld van de gekochte auto van de nieuwe klant. 
Aanmeldformulier