Meet & Greet

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

Meet & Greet met Irene Schouten en Jordy van Workum

Woensdagavond 11 juli 2018 bij TOYOTA Botman in Zwaag
 
Grijp deze kans en meld je aan om een presentatie bij te wonen, waarin de schaatsers Irene Schouten en Jordy van Workum vertellen hoe ze de top hebben bereikt. Ook geven de bronzen medaillewinnares op de Olympische Spelen en de Nederlands jeugdkampioen schaatsen een kijkje in hun leven en laten ze zien wat er allemaal bij komt kijken om aan de top te kunnen blijven. Na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan Irene en Jordy en om op de foto te gaan. De presentatie van deze avond is in handen van Gilton Franklin. Niet alleen voor klanten van TOYOTA Botman, maar voor alle inwoners van West-Friesland!

 

De Meet & Greet met 
Irene Schouten en Jordy van Workum 
vindt plaats op:

woensdag 11 juli a.s. om 19.30 uur
bij TOYOTA Botman aan De Marowijne 31 in Zwaag.

 
Aanmelden is simpel en gratis, maar wees snel want VOL = VOL
Stuur een mail naar info@toyota-botman.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Mobiele nummer
  • Aantal personen (introducés zijn van harte welkom)
Aanmeldingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst.
 
TOYOTA Botman sponsort West-Friese topsporters
Enkele maanden geleden werd Sjaak Botman, eigenaar van TOYOTA Botman, benaderd door Irene Schouten en Jordy van Workum voor sponsoring in de vorm van een auto. Daar hoefde Sjaak niet lang over na te denken: “Vervoer is voor beiden heel belangrijk aangezien ze onder andere meerdere keren per week naar Heerenveen moeten rijden. Als West-Friese dealer kunnen wij door het inzetten van een Toyota goede invulling geven aan de sponsoring van West-Friese topsporters.”
 
Irene Schouten rijdt een Toyota C-HR
Half juni ontving Irene Schouten de sleutels van een prachtige Toyota C-HR uit handen van Sjaak Botman. Irene heeft al vele medailles gewonnen zowel in de schaatssport, als in het inline skaten. De kroon op al haar harde werk is natuurlijk de bronzen medaille op de Olympische Spelen dit jaar. Irene is erg blij dat TOYOTA Botman haar sponsort. Als ze gaat trainen, dan kunnen de fiets en haar schaatsen achterin de auto. Ruimte genoeg!

Meer info en video met interview
 
De Aygo voor Jordy van Workum staat klaar
Nederlands jeugdkampioen schaatsen en skeeleren Jordy van Workum is een talent waar we de komende jaren zeker rekening mee moeten houden. Nu al verbreekt hij baanrecords van Marcel Bosker en Patrick Roest. Binnenkort wordt Jordy 18, dus hij moet nog even wachten voordat hij met de splinternieuwe Toyota Aygo ieder weekend van en naar Heerenveen kan rijden.