Erkend Duurzaam

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

Erkend Duurzaam

Sinds 2010 is Toyota Botman in het bezit van het certificaat Erkend Duurzaam. Dit is hét bewijs dat Toyota Botman in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Bovag initiatief

Het certificaat 'Erkend Duurzaam' is een initiatief van Bovag Autodealers. Het stelt dealers die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedragen in staat zich daarmee te profileren. Met behulp van een scan bestaande uit 42 vragen op het gebied van bedrijfsvoering, inkoop, communicatie, personeel, verkoop en financiën wordt in kaart gebracht in hoeverre de bedrijfsvoering duurzaam is. Toyota Botman is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd, met name op de onderdelen bedrijfsvoering en personeel worden hoge punten gescoord.

Duurzaamheid in de praktijk

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Toyota Botman heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld voornamelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Ook in de werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Showroom

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Toyota Botman staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Toyota.