Landcruiser Van

De legendarische Toyota met grijs kenteken

De aantrekkelijke Toyota Land Cruiser is geen 4x4 'watje'. Permanente vierwielaandrijving, een solide carrosserie-op-chassis design zorgen voor uitstekende terreincapaciteiten. Toonaangevende duurzaamheid en veiligheid zijn standaard. De geavanceerde 2,8 liter D-4D common rail turbodiesel zorgt voor ruim voldoende vermogen en stelt de Land Cruiser in staat tot topprestaties. Het rijcomfort en de veiligheid liggen op hoog niveau.

Bij de Land Cruiser Van kunt u kiezen uit totaal 5 verschillende versies. Een 3drs uitvoering met een hoog dak en een kopschot en 4 verschillende 5drs uitvoeringen met een standaard dak of een hoog dak en een kopschot of een volledige tussenwand. Het dak doet hoe dan ook geen afbreuk aan het stoere en dynamische uiterlijk.
 
Voor alle Van uitvoeringen geldt dat de ongeblindeerde zijruiten in de laadruimte voorzien zijn van een donkere folie. De folie geeft aan de buitenkant hetzelfde uiterlijk als de blinderingspanelen terwijl van binnen uit het zicht niet wordt belemmerd. Bij iedere uitvoering worden er geen concessies gedaan op het gebied van comfort, de stoelen blijven maximaal verstelbaar.
 
De High Roof versies zijn voorzien van een volledige dakverhoging met binnendak. De laadruimte met volledig vlakke laadvloer en het 30 cm hoge kopschot van deze versie zijn grotendeels voorzien van luxe bekleding.
 
De Standard Roof versies zijn voorzien van een aan de bestuurderszijde beklede, volledige tussenwand met design ruit en ovale versteviging. De tussenwand is zo uitgevoerd dat de werking van de curtain airbags mogelijk blijft. De laadruimte heeft een volledig vlakke en beklede laadvloer.

Meer info