Van der Bel B.V. kiest opnieuw voor Toyota Botman

Toyota Botman

Van der Bel B.V. kiest opnieuw voor Toyota Botman

Van der Bel B.V. uit Middenmeer heeft opnieuw gekozen voor de aanschaf van twee Toyota Auris Hybrides. Dit was een bewuste keuze vanwege de zeer goede ervaringen met de Aurissen die enkele jaren geleden zijn aangeschaft. De hybride Toyota’s sluiten daarnaast goed aan op het maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen van Van der Bel.

Van der Bel: al 65 jaar een begrip
Van der Bel B.V. is al 65 jaar een betrouwbare partner als het gaat om sloopwerk, asbestsanering, recycling en milieutechniek. Het bedrijf, dat voornamelijk werkzaam is in Noord-Holland, is een middelgrote onderneming met ongeveer 50 medewerkers, 8 vrachtwagens, 12 graafmachines, 2 mobiele puinbrekers en divers ander materieel. Daarnaast heeft Van der Bel een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan.

Toyota Botman: meest aanbevolen autodealer
Deze kwaliteiten herkende Sjors Deken, directeur van Van der Bel B.V., dan ook bij Toyota Botman. “Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen lopen als een rode draad door onze bedrijfsvoering,” aldus Peter Botman. “Wij hebben niet voor niets in onze visie opgenomen, dat wij beschouwd willen worden als de meest aanbevolen autodealer in West-Friesland, waarbij respect en aandacht voor de klanten, medewerkers en milieu centraal staan.”

Toyota Hybrides leveren veel voordelen op
Toyota Hybrides besparen benzine, verminderen de CO₂-uitstoot en wekken zelf de benodigde energie op om hun accu op te laden zonder dat een oplaadkabel nodig is. Daarnaast rijdt u standaard automaat en heeft een Toyota hybride lagere onderhoudskosten omdat er minder onderhoudsgevoelige onderdelen in verwerkt zijn.  

Toyota Auris Hybride
De beide calculator/werkvoorbereiders van Van der Bel zijn blij met de keuze voor de Toyota Auris Hybride. Met zijn solide wegligging en levendige rijeigenschappen staat de Auris Hybride garant voor enerzijds een fluisterstille rijervaring en anderzijds een rijervaring met power. Daarbij wordt ook geprofiteerd van uitzonderlijke efficiency en een gunstige kilometerkostprijs en daar is Van der Bel uiteraard zeer content mee.

Toyota Botman wenst de medewerkers van Van der Bel veel veilige kilometers toe.