Toyota Botman levert weer twee Toyota Aurissen aan Deen Supermarkten

Toyota Botman

Toyota Botman levert weer twee Toyota Aurissen aan Deen Supermarkten

Al ruim tien jaar een goede samenwerking
 
Deen Supermarkten heeft opnieuw gekozen voor Toyota Botman met de levering van twee maal een Toyota Auris Hybride. Al ruim tien jaar breidt Deen het wagenpark uit met Toyota’s. Aangezien de ervaringen van Deen met het merk Toyota én dealer Botman goed zijn, lag de keuze voor twee nieuwe Aurissen dan ook voor de hand.
 
Deen gaat voor duurzaamheid
Binnen het familiebedrijf Deen staat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. De supermarktketen is zowel binnen als buiten de winkels structureel bezig met duurzaamheid op allerlei fronten. Deen spant zich in om de wereld beter te beschermen voor volgende generaties en dat gebeurt onder andere door de aanschaf van hybride Toyota’s. “Het wagenpark van Deen is inmiddels uitgebreid tot ruim 50 Toyota’s, waarvan het overgrote deel hybride is”, aldus Sjaak Botman. De lage CO2-uitstoot, het lage brandstofverbruik en de lage onderhoudskosten zorgden er onder andere voor dat er door Deen Supermarkten opnieuw voor Toyota Botman is gekozen bij de aanschaf van nieuwe auto’s.
 
Hybride rijden zonder stekker
Veel mensen vragen zich af of hybride Toyota’s opgeladen moeten worden met een stekker. Dit geldt alleen voor de Toyota Prius Plug-In. De overige hybride Toyota’s worden niet opgeladen met een stekker, maar maken gebruik van een combinatie van een verbrandingsmotor én een elektrische motor. De verbrandingsmotor haalt de brandstof ( benzine) uit de brandstoftank. De elektromotor haalt de energie (stroom) uit het batterijpakket, dat in de auto onzichtbaar is ingebouwd veelal onder de achterbank. Ook wordt de energie die vrijkomt bij het afremmen of stoppen van de auto opgeslagen als elektrische energie in de batterij. Een bijkomend voordeel is dat de hybride Toyota’s altijd gratis uitgerust zijn met een automaat.
 
Toyota Botman spreekt de hoop uit dat Gert-Jan de Geus en Jerry Bakker van Deen Supermarkten zullen genieten van hun Toyota Auris hybride en wenst ze veel veilige kilometer s toe.