Plan tijdig uw zomercheck en/of aircocheck!

Toyota Botman

Plan tijdig uw zomercheck en/of aircocheck!


Gaat u er deze zomer op uit met uw Toyota? Vanwege drukte in onze werkplaats adviseren wij u om nu al een afspraak te maken! Dit geldt niet alleen voor onderhoud of APK, maar ook voor de zomercheck.  

Wat houdt de zomercheck in?
Voor slechts € 24,95 checken wij uwToyota op 17 cruciale punten, waaronder de accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en koelsysteem (inclusief radiateur). Daarnaast vullen we o.a. vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanningen. Een goede voorbereiding is tenslotte het begin van eindeloze vakantie. 

Aircocheck
Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw auto. En dat is wel zo prettig als u een lange vakantierit voor de boeg heeft. Tijdens de aircocheck controleren we het ventilatie- én aircosysteem dat zorgt dat de aanwezige lucht vrij blijft van bacteriën, micro-organismen en schimmels. De hele zomer genieten van frisse, schone lucht in uw auto? Doe dan nu de aircocheck voor € 19,95.

Extra voordelig
Profiteer van extra voordeel als u de zomer- en aircocheck samen laat uitvoeren. Dan betaalt u geen € 44,90 maar € 37,50.
 
Bel voor een afspraak of regel het eenvoudig online. 
 
Maak online een afspraak

Deze actie loopt van 1 mei t/m 31 augustus 2019.