Wij stellen ons after-sales team graag aan u voor!

Toyota Botman

Wij stellen ons after-sales team graag aan u voor!

Achterste rij v.l.n.r.: Mark Bertrand, Niels Knol, Deylon Roosendaal, Leon Poland en Loran Davids.
Voorste rij v.l.n.r.: Sjaak Botman, Marco de Vries, Mike Wormsbecher, Paul de Boer, Ryan Hoek, René Blokland, Remco Keizer en Wilfried van Galen. 

Ons after-sales team is weer op volle sterkte en staat klaar om uw Toyota weer in topconditie te brengen. De Toyota’s van tegenwoordig hebben veel elektronica aan boord. Waar vroeger vooral het sleutelen aan de auto’s een dagtaak was, moet een monteur tegenwoordig veel meer affiniteit hebben met elektronica. Daarom zijn wij ook erg blij met de komst van een aantal jongere monteurs, die het gevoel van elektronica in hun vingers hebben.
 
Wij bieden ook leerling-monteurs de mogelijkheid om het vak bij ons te leren. Onze zeer ervaren monteurs Mark Bertrand, Niels Knol en Mike Wormsbecher begeleiden de leerlingen onder supervisie van Paul de Boer, after-sales manager. Wilfried van Galen is verantwoordelijk voor het magazijn en krijgt hierbij ondersteuning van Remco Keizer. Remco is tevens werkzaam als werkplaatsreceptionist samen met René Blokland. Beiden zijn uw contactpersoon als het om werkplaatsservice gaat.