Irene Schouten en Jordy van Workum verzorgen schaatsclinic voor TOYOTA Botman

Toyota Botman

Irene Schouten en Jordy van Workum verzorgen schaatsclinic voor TOYOTA Botman

Het schaatsseizoen is zondag afgesloten met de wereldbekerfinale op de razendsnelle baan van Salt Lake City. Toch weerhield het Irene Schouten er niet van om op vrijdag 1 maart jl. samen met Jordy van Workum een schaatsclinic te geven aan (klein)kinderen van TOYOTA Botman-klanten. Een groep van achttien super enthousiaste kinderen kreeg les van beide schaatsers.
 
Tegenprestatie voor sponsoring
Vanaf halverwege 2018 is TOYOTA Botman sponsor van Irene Schouten en Jordy van Workum. Met de inzet van een Toyota C-HR voor Irene en een Toyota Aygo voor Jordy zijn beide topsporters super blij. Als tegenprestatie hebben zij dan ook een schaatsclinic gegeven voor de (klein)kinderen van TOYOTA Botman-klanten. En uiteraard pronkten de beide auto’s bij de ingang van IJsbaan De Westfries.
 
Verbetering van de schaatstechniek
Rond 19.30 uur meldden de eerste kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar zich samen met hun familie. De achttien kinderen werden verdeeld in twee groepen: een gevorderde en een minder gevorderde groep. Onder leiding van Irene en Jordy werden diverse schaatstechnieken geoefend en verbeterd. Duidelijk was dat niet alleen de kinderen ontzettend genoten, maar ook de ouders en opa’s en oma’s die meegekomen waren om hun (klein)kind te zien genieten op het ijs.
 
Bidon met handtekening van Irene en Jordy
Na ongeveer een uur kwamen de kinderen met rode wangen van de baan en werden ze door Sjaak en Peter Botman onthaald in de kantine waar een beker warme chocolademelk stond te wachten. Irene en Jordy namen plaats tussen de kinderen en beantwoordden de vragen van hun fans. Tijdens deze informele en gezellige sfeer werden foto’s gemaakt en kregen alle kinderen een bidon van TOYOTA Botman met daarop de handtekeningen van Irene en Jordy.
 
Geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is
Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis. De kinderen waren erg enthousiast en Irene Schouten en Jordy van Workum hebben genoten van een leuke avond met fans, die het liefst later in hun voetsporen zouden treden. Ook Sjaak en Peter Botman kijken terug op een zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Bekijk de video