Autodiefstal voorkomen met de lederen Zybbit sleuteletui (€ 38,95)

Toyota Botman

Autodiefstal voorkomen met de lederen Zybbit sleuteletui (€ 38,95)

Onlangs verscheen weer een bericht in de media dat autodiefstal van voertuigen met een zogenaamde ‘keyless entry’- functionaliteit is toegenomen. Een alarminstallatie of bear lock systeem voorkomt diefstal, maar is duur in aanschaf. Wij kunnen nu een veel goedkoper alternatief aanbieden, dat ook goed werkt. Een speciale sleuteletui dat ervoor zorgt dat het signaal niet kan worden opgevangen. Kosten? Slechts € 38,95!
 
Hoe werkt deze manier van autodiefstal in de praktijk?
Keyless entry betekent dat je een auto kunt ontgrendelen zonder op een knopje op de afstandsbediening te drukken of een sleutel om te draaien. De auto controleert zelf of de sleutel in de buurt is en ontgrendelt dan. Hier maken criminelen misbruik van. Uw auto staat bijvoorbeeld in een straat of op uw pad en de sleutels liggen achter een gesloten voordeur. Ondanks dat u de auto normaal heeft afgesloten, kan iemand het signaal van de handzender die achter de voordeur ligt opvangen, terwijl een ander persoon, die bij de auto staat, met het verlengde signaal de auto opent, start en meeneemt.
 
Speciale sleuteletui
Maar zoals gezegd, hebben wij goed nieuws! U kunt nu bij Toyota Botman een speciale sleuteletui van Zybbit aanschaffen. U stopt uw autosleutels in het lederen sleuteletui en bergt uw sleutels op in uw tas of op een andere plek in huis. Door het speciale etui is het onmogelijk om het signaal op te vangen. Als u de auto wilt gebruiken, dan hoeft u alleen de sleutels uit het etui te halen en bij thuiskomst deze weer in het etui op te bergen.

Het sleuteletui is verkrijgbaar in bruin of zwart leer en kost € 38,95. Heeft u interesse? Bel naar 0229-548500 of kom langs. 

In onderstaande video laat Peter Botman u zien hoe keyless entry werkt en hoe het sleuteletui het signaal verbreekt zodat diefstal op deze manier voorkomen kan worden. 

Video