Nieuwe Toyota Hilux Challenger daagt ondernemers uit

Toyota Botman

Nieuwe Toyota Hilux Challenger daagt ondernemers uit

De Dakar Rally is voor autocoureurs een van de grootste uitdagingen ter wereld. De 2019-editie is onlangs met grote voorsprong gewonnen door Toyota GAZOO Racing met Toyota coureur Nasser Al-Attiyah achter het stuur van een Toyota Hilux. Toyota daagt nu ondernemers in Nederland uit met een nieuwe tijdelijke uitvoering van de onverwoestbare Hilux, de Challenger. De prijzen beginnen bij 29.490 euro excl. bpm en btw. Het voordeel kan oplopen tot 4.393 euro.
 
De nieuwe Toyota Hilux Challenger is leverbaar als Xtra Cabine Van 4x4. De pick-up is breed inzetbaar met een laadvermogen van ruim 1.100 kilogram en een trekvermogen van zelfs 3.500 kilogram. Met zijn inschakelbare 4x4-aandrijving inclusief sperdifferentieel op de achteras kan de Hilux Challenger elke terreinuitdaging aan en is hij onoverwinnelijk in het terrein. De Challenger ziet er met het optionele Challenger pakket ook nog eens extra uitdagend uit, met spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, pushbar en matzwarte roll-overbar. De fraaie tonneaucover is in dit geval uitgevoerd in de carrosseriekleur.

Hard werken met extra luxe
Alhoewel de Hilux Challenger er vanbuiten uitdagend uitziet, maakt hij het vanbinnen ondernemers juist extra gemakkelijk; behalve automatisch airconditioning, stoelverwarming en cruise control, is ook het Toyota Go navigatiesysteem standaard. Wie kiest voor het optionele Challenger pakket krijgt ook een stoer zwart lederen interieur. De Hilux Challenger is standaard uitgerust de actieve veiligheid van Toyota Safety Sense waarmee de bestuurder over een assistent beschikt zodra uitdagende verkeerssituaties zich voordoen.

Uitgerust als 2.4 D-4D
Toyota levert de nieuwe Challenger-uitvoering van de Hilux als Xtra Cabine Van 4x4 met een 110 kW/150 pk sterke 2.4 D-4D dieselmotor. De prijzen beginnen bij 29.490 euro exclusief bpm en btw (32.990 euro met Challenger pakket). Het voordeel indien gekozen wordt voor het Challenger pakket bedraagt 4.393 euro. De Hilux Challenger is per direct bij de Toyota dealer verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
 
Meer info