GEZOCHT: AUTOMONTEURS! Wachttijd werkplaats is opgelopen tot 3 à 4 weken

Toyota Botman

GEZOCHT: AUTOMONTEURS! Wachttijd werkplaats is opgelopen tot 3 à 4 weken

Wij zijn per direct op zoek naar monteurs. De wachttijd in onze werkplaats is namelijk opgelopen tot 3 à 4 weken. Daarom willen wij ons team van monteurs uitbreiden. Met extra mensen en het uitvoeren van overwerk, hopen wij deze wachttijd weer snel in te lopen. Wilt u dus een afspraak maken voor APK, onderhoud of bandenwissel, houd u dan rekening met de wachttijd. Weet u iemand die op zoek is naar een leuke baan met gezellige collega's, stuur hem of haar dan door naar TOYOTA Botman. 

AUTOMONTEURS GEZOCHT! (M/V) 
(ervaren of startend)


Taken en verantwoordelijkheden
In deze functie voer je zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit voor onze klanten. Je beoordeelt de staat van de auto en maakt een inschatting van de benodigde reparaties. Naast het rijklaar maken, verzorg je ook de inbouw van diverse apparatuur. Indien je APK keurmeester bent, voer je ook APK uit. Mocht je geen APK keurmeester zijn, geen probleem, ons bedrijf biedt voldoende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. 

Profiel kandidaat
•Je hebt een afgeronde opleiding Autotechniek en enkele jaren ervaring als monteur OF bent begonnen aan de opleiding en zoekt een leerbedrijf;
•Je hebt oog voor kwaliteit en bent in staat snel en zorgvuldig te werken;
•Je bent een gemotiveerde, flexibele collega;
•Bovenmatige interesse in elektronica en hybridetechniek is een pré;
•Voor deze functie moet je minimaal in het bezit zijn van je rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Je mag komen sleutelen aan mooie auto’s in een modern uitgeruste werkplaats met professioneel gereedschap en gezellige collega's! Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons en daarom investeren wij in jou! Als je bent aangenomen zul je merkspecifieke trainingen gaan volgen via de importeur. 

Maar er is meer…..
•een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden;
•volop mogelijkheden om door te groeien;
•uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
•een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.

Solliciteer!
Wil je werken in een leuk team bij ons familiebedrijf? Reageer dan snel! Stuur je sollcitatiebrief en CV naar j.botman@toyota-botman.nl.