Lease een Aygo met 30 dagen proeftijd en na 1 jaar gratis opzegbaar / Koop een Aygo met 5 jaar garantie en €1350,- extra inruil

Toyota Botman

Lease een Aygo met 30 dagen proeftijd en na 1 jaar gratis opzegbaar / Koop een Aygo met 5 jaar garantie en €1350,- extra inruil

Koop een nieuwe Toyota Aygo met minimaal € 1.350,- extra inruilwaarde én 5 jaar garantie!
Compact, slim en speels. Dat is de nieuwe Toyota AYGO. Een auto waar je vanzelf heel flex van wordt. En als je nu kiest voor de AYGO, dan profiteer je van extra inruilvoordeel van minimaal € 1.350,- én krijg je geen drie maar vijf jaar garantie*. Nieuwsgierig wat je huidige auto opbrengt als je ‘m inruilt? Doe hieronder de Kentekencheck en je weet het meteen! 

Doe de kentekencheck


AYGO x-play met gratis Apple Carplay & Android Auto!
Er is altijd een Toyota AYGO die bij je past. Maar de best verkochte AYGO van Nederland is de AYGO x-play! En dat is niet zo gek. Een AYGO x-play is namelijk standaard voorzien van o.a. airconditioning, radio met Bluetooth audiostreaming, een 7” multimediascherm met x-touch en nu tijdelijk ook met gratis Apple Carplay en Android Auto t.w.v. € 295,-! En uiteraard ook minimaal € 1.350,- extra inruilwaarde én 5 jaar garantie op deze speelse uitvoering.
 
Actieperiode loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2018. Uiterste registratiedatum 31 december 2018. Enkel geldig bij inruil van uw huidige auto en aankoop van een AYGO voorraad model. Niet geldig voor Private Lease en Flex Lease.
 
Private Lease de nieuwe AYGO
Vanaf € 199,-* per maand, en na 1 jaar opzegbaar!
Van de nieuwe AYGO moet je in alle vrijheid kunnen genieten. Daarom heeft Toyota Private FlexLease: een nieuwe manier van autorijden waarbij alles draait om flexibiliteit. Zo krijg je een contract dat al na 1 jaar elke maand opzegbaar is. Zo rijd je dus voor een vast, laag maandbedrag zorgeloos in een nieuwe AYGO. Je betaalt alleen nog de benzine.
 
De voordelen van Private Lease
√ Nu 30 dagen op proef!
√ Een nieuwe AYGO rijden tegen een vast laag maandbedrag
√ Contract al na 1 jaar opzegbaar dankzij Private FlexLease
√ Geen onverwachte kosten en financiële verrassingen achteraf

Bereken vrijblijvend in 3 stappen jouw vaste maandbedrag
 
* Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private FlexLease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, incl. max. bonus/malus (12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • De actie ’30 dagen op proef’ is alleen van toepassing op de AYGO 2018 en Yaris MY18 en MY19 en wordt aangeboden door Toyota. Voor deze actie gelden aparte voorwaarden. 
 
Geldig vanaf 1 september • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl