Bedrijfswagenbeurs van 9 t/m 11 november

Toyota Botman

Bedrijfswagenbeurs van 9 t/m 11 november

Zoveel varianten… ook die van jou staat erbij!
 
Van 9 t/m 11 november a.s. organiseert Toyota Botman in Zwaag een Bedrijfswagenbeurs voor alle ondernemers in West-Friesland. Het volledige bedrijfswagenprogramma van Toyota is aanwezig: de stoere Hilux, de legendarische Land Cruiser en de veelzijdige PROACE. Van die laatste zijn speciale uitvoeringen voor de vakman aanwezig, die al compleet zijn ingericht op zijn doelgroep. Tot slot kun je ook kennismaken met de StreetScooter: een 100% elektrische bestelbus.
 
Toyota is helemaal terug op de bedrijfswagenmarkt. De bewezen betrouwbaarheid en spreekwoordelijke service van Toyota zijn inmiddels bekend. Nu is het tijd om alle bedrijfswagens in de schijnwerpers te zetten. Het gezicht van de Bedrijfswagenbeurs is Peter Botman. “Vooral de line-up van de Toyota PROACE is indrukwekkend. We noemen de PROACE niet voor niets ‘de bus voor elke klus’. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we ook”, aldus Peter. Of je nou installateur, aannemer, cateraar, hovenier of taxichauffeur bent: de PROACE is direct inzetbaar om jouw klus te klaren. Elk dag weer!
 
Peter Botman: jouw vaste contactpersoon
Een bedrijfswagen is de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom kan iedere ondernemer bij Toyota Botman 100% rekenen op Peter Botman. Peter is rechtstreeks bereikbaar op zijn mobiel en als er iets is, lost hij het direct op zonder tussenkomst van iemand anders. Kortom, jouw mobiliteit is zijn verantwoordelijkheid.
 
De elektrische bestelbus voor jou op maat
Naast de Toyota bedrijfswagens wordt ook de StreetScooter gepresenteerd. Dit is een bestelbus die 100% elektrisch rijdt, leverbaar is in drie uitvoeringen, op maat gemaakt kan worden en 100% emissievrij is. Onze StreetScooter-specialist is tijdens de VrijMiBo en op zondag 11 november aanwezig.
 
Johan Bakker Reclame, Sortimo en Total Car Hifi
Ook andere bedrijven presenteren zich tijdens de Bedrijfswagenbeurs. Sortimo toont de mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting, Johan Bakker Reclame is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en aanbrengen van reclame op bedrijfswagens en Total Car Hifi geeft advies over o.a. rittenregistratiesystemen, voertuigvolgsystemen, dash cams en alarminstallaties.
 
Een gezellige VrijMiBo die je niet mag missen
Op vrijdag 9 november kun je niet alleen de bedrijfswagens bewonderen, maar staat er ook een hapje en drankje voor je klaar tijdens de VrijMiBo van 17.00 tot 18.30 uur. Een gezellige afsluiting van de week, die je niet mag missen.
 
Scherpe aankoopdeals 
Tijdens de Bedrijfswagenbeurs gelden er scherpe aankoopdeals: 1,9% financial lease, aantrekkelijke kortingen, hoge inruilprijzen en gratis bestickering van de nieuwe bedrijfswagen t.w.v. € 500,-.

Openingstijden
De showroom van Toyota Botman aan De Marowijne 31 in Zwaag is tijdens de beurs geopend op: 
vrijdag 9 november van 9.00 tot 18.30 uur inclusief VrijMiBo
zaterdag 10 november van 9.00 tot 17.00
zondag 11 november van 12.00 tot 16.00 uur.