Sluiting vestiging Medemblik is een feit

Toyota Botman

Sluiting vestiging Medemblik is een feit

Na het instorten van het dak van de werkplaats in Medemblik is het even stil geweest met berichtgeving naar onze klanten toe. Wij begrijpen dat uw geduld op de proef is gesteld, maar we hebben deze tijd echt nodig gehad. Achter de schermen werd hard gewerkt aan het wel en wee van ons personeel uit Medemblik, dat gelukkig zonder kleerscheuren uit de strijd is gekomen, maar wel plotseling moest worden overgeplaatst naar onze vestiging in Zwaag.
 
Ook de schadeafhandeling met de verzekering duurde veel langer dan wij hadden gehoopt. Na inspectie van het dak bleek dat de schade was veroorzaakt door wateraccumulatie: een opeenhoping van een extreme hoeveelheid water tijdens hevige regenval. Dit is een nieuw fenomeen dat het gevolg is van de klimaatverandering. Zoals u wellicht in de media heeft kunnen lezen, wilde de verzekeringsmaatschappij in eerste instantie niet uitkeren. Nadat onze zaak op het hoogste niveau besproken werd, kwam uiteindelijk het verlossende oordeel dat er toch uitgekeerd gaat worden.
 
Hoe nu verder?
Dat is de vraag die wij onszelf hebben gesteld. Duidelijk is dat de werkplaats en het magazijn in het achterste gedeelte van het pand niet zomaar kunnen worden opgelapt. De houten dakspanten zijn versplinterd en hebben de muren naar buiten gedrukt. Sloop en herbouw zou de enige mogelijkheid zijn. Maar is het reëel om een volledig nieuwe werkplaats achter een 60 jaar oud pand te zetten?
 
U zult begrijpen dat het voor ons, na 47 jaar Toyota Botman in Medemblik, zwaar valt om u te moeten mededelen dat we hebben besloten onze vestiging in Medemblik officieel te sluiten. De toekomst van ons bedrijf ligt in Zwaag. We hebben daar een prachtige showroom en een werkplaats die uitgerust is met de modernste apparatuur.
 
Carwash en wasboxen
De wasboxen blijven voorlopig 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De carwash daarentegen zal met ingang van 1 oktober a.s. sluiten. Heeft u nog een abonnement? Onderstaand staat een formulier waarmee u uw tegoed kunt terugvragen. Het openstaande bedrag wordt dan binnen 14 dagen op uw bankrekening bijgeschreven.  
 
We hebben alle vertrouwen in de toekomst van ons bedrijf in Zwaag. Peter Botman, René Blokland, Wilfried van Galen en Marcel Meester hebben er hun draai al gevonden en wij hopen dat ook u uw draai in onze vestiging in Zwaag zult vinden. Daarvoor zullen wij onze uiterste best doen!
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@toyota-botman.nl of bellen naar 0229-548500.
 
Graag tot ziens aan De Marowijne 31 in Zwaag!

Download formulier tegoed Carwash