Sponsoring schaatsster Irene Schouten met Toyota C-HR

Toyota Botman

Sponsoring schaatsster Irene Schouten met Toyota C-HR

Half juni ontving Irene Schouten de sleutels van een prachtige Toyota C-HR uit handen van Sjaak Botman.
 
Enkele maanden geleden kwam er een verzoek van schaatsster Irene Schouten bij TOYOTA Botman binnen of er een mogelijkheid was om haar te sponsoren. Daar hoefde Sjaak Botman niet lang over na te denken. Irene heeft al vele medailles gewonnen zowel in de schaatssport, als in het inline skaten. De kroon op al haar harde werk is natuurlijk de bronzen medaille op de Olympische Spelen dit jaar.
 
Trainen in Heerenveen
Sjaak Botman besloot dan ook om Irene te sponsoren met een schitterende Toyota C-HR, waarmee ze 4 x in de week naar Heerenveen rijdt. Als ze gaat trainen, dan kunnen de fiets en haar schaatsen achterin de auto. Ruimte genoeg!
 
Meet & Greet op 11 juli
Irene is erg blij dat TOYOTA Botman haar sponsort. Ze wilde graag meewerken aan een Meet & Greet. En daar kun je bij zijn! Op woensdagavond 11 juli a.s. om 19.30 uur zal Irene Schouten een presentatie geven, samen met Jordy van Workum: een jong West-Fries talent in de schaats- en skeelersport, dat ook gesponsord wordt door TOYOTA Botman. Deelname aan de Meet & Greet is gratis, maar wees snel want VOL=VOL.
 
Meer info en aanmelden
 
Video met interview
Na de aflevering van de Toyota C-HR aan Irene was er nog tijd voor een interview tussen de West-Friese topsportster en de West-Friese dealer.
 
Bekijk de video